Hyppää sisältöön

Suomen suurin – GoGolfilla on nyt 10 000 peukuttajaa Facebookissa

Maaginen raja on nyt rikottu. Kiitos!

GoGolfin Facebook-sivuilla meni tänään rikki 10 000 tykkääjän rajan. Päätimme palkita 10 000 Facebook-fanimme ruhtinaallisesti.

GoGolfin on Suomen ylivoimaisesti suosituin golfyhteisö Facebookissa. Tänään rikoimme 10 000 maagisen peukuttajan rajan. Olemme tästä Ison peukun velkaa kaikille fb-yhteisömme jäsenille!

Facebook-sivujemme 10 000:s tykkääjä oli Keijo Narvanmaa. Halusimme palkita Keijon ruhtinaallisesti joko 10 000 sentin (sata euroa) lahjakortilla GoGolf Shopiin tai vaihtoehtoisesti vapaalla osallistumisoikeudella kaikkiin GoGolfin tapahtumiin koko loppukaudeksi.

Tavoimme onnellisen voittajan puhelimitse. Puhelu tuli voittajalle täysin puskan takaa, ja hän lupasi ilmoittaa myöhemmin, kumpaan palkintovaihtoehtoon hän päätyi.

”Oikein loistavalta tuntuu. Mun täytyy toipua hetken tästä yllätyksestä”, Narvanmaa iloitsi.

Keijo on myös GoGolfin jäsen ja osallistunut tänä vuonna esimerkiksi GoGolfin Destinations Tourin osakilpailuun Nordcenterissä

”Se oli todella loistavasti järjestetty tapahtuma. Tapahtumassa oli rento kiva fiilis, eikä siellä tarvinnut yhtään miettiä, uskaltaako liikahtaa mihinkään päin, kun joku oli lyömässä”, Narvanmaa muistelee.

Seuraava Destination Tourin kilpailu järjestetään sunnuntaina 12.8. Tahkolla, ja halutessaan Keijo saa siihen ja muihin loppukauden tapahtumiin ilmaisen osanoton.

GoGolf jäsenyys kymmenen päivän ajan 10 eurolla

Huikean seuraajamäärän kunniaksi avasimme tänään tarjouksen, jossa voit ostaa loppukauden GoGolf-jäsenyyden 10 eurolla (norm. 25 euroa). Tarjous on voimassa 10 päivää, joten nyt on hyvä tilaisuus liittyä jäseneksi.

Jäsenemme voivat hyödyntää huokeita Viikon kenttä -diilejämme. Lisäksi kaikki huikeat Guide-diilit ovat voimassa (yksi per kenttä) koko kauden loppuun. Tutustu Guide-diileihimme!

 

Etsi luettavaa