Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Hyödynnä messutarjous: GoGolf-jäsenyys tuo sinut rahanarvoisten etujen piiriin – Fennia uusi yhteistyökumppani holarivakuutuksessa

Kyllä se vaan niin on, että gogolfareilla on golfkentällä niin paljon muita kivempaa.

GoGolf-jäsenyys vuodelle 2023 on nyt myynnissä. Jäsenyyteen kuuluu jälleen paljon rahanarvoisia etuja.

Kun hiljattain selvitimme, mitkä edut ovat GoGolfin jäsenille tärkeimpiä, erottuivat seuraavat kolme selvästi muista: jäsenhintaiset green feet ja muut pelituotteet, hole-in-one-vakuutus sekä GoGolf-lehti.

Siksi päätimme panostaa myös tänä vuonna erityisesti niihin, muita etuja unohtamatta.

Jäsenille kohdistettujen green fee -etujen kauppapaikka on GoGolf Shop. Parhaillaan GoGolf Shopissa on meneillään legendaarinen messukampanja, jossa myynnissä olevia tuotteita voi ostaa ihan kuka tahansa golfari, mutta pääasiassa GoGolf Shopin tarjoukset on myynnissä ainoastaan GoGolfin jäsenille.

Jäsenyys maksaa 29 euroa, mutta messutarjouksessa jäseneksi pääsee nyt 19 eurolla. Toinen GoGolf-jäsenyyteen liittyvä messutarjous pitää sisällään jäsenyyden lisäksi myös green feen Kurk Golfiin tai Hills by GoGolfiin. Tämän tuotteen hinta on 39 € (norm. 78 €).

Ennen kuin ostat jäsenyyden, kannattaa käydä katsomassa täältä, tarjoaako kotiseurasi sinulle GoGolf-jäsenyyden.

Fennia uusi holarivakuutuskumppani

Tänä vuonna hole-in-one-vakuutuksen GoGolfin jäsenkunnalle tarjoaa vakuutusyhtiö Fennia. Olemme iloisia tästä, sillä olemme tehneet holarivakuutukset osalta aiemminkin yhteistyötä Fennian kanssa.

On tärkeä huomioida, että jäsenyys hole-in-one-vakuutus pitää käydä aktivoimassa, ennen kuin se astuu voimaan. Tämän jälkeen itse kukin voi huoletta käydä onnistumassa ässän teossa ja tarjota sen jälkeen 250 euron edestä juotavaa golfklubilla.

Viime vuonna yli sata GoGolfin jäsentä hyötyi jäsenyyden tarjoamasta holarivakuutuksesta! Ehkäpä tänä vuonna se olet juuri sinä…

Lehti ilmestyy toukokuussa

GoGolf-lehti toimitetaan tänä vuonna kotiin niille, jotka ovat ostaneet GoGolf-jäsenyyden GoGolf Shopista. GoGolfin seurajäsenet eli oman kotiseuran kautta jäsenyyden saaneet voivat käydä hakemassa lehden omalta kotiklubilta.

Tänä vuonna GoGolf-lehti ilmestyy 25. toukokuuta eli parahiksi ennen kuuminta golfsesonkia. Lehti tarjoaa mielenkiintoista ja hyödyllistä luettavaa koko kesän ajaksi – ja pidempäänkin.

GoGolf-lehti

Muita jäsenetuja

Gogolfarit hyötyvät jäsenyydestä myös monella muullakin tavalla. Esimerkiksi GoGolfin rangeilla he harjoittelevat muita edullisemmin ja vaihtuvia etuja on tarjolla talvella myös TrackMan-simulaattoreihin GoGolfin kohteissa, kuten GoGolf Lounge ja Leppävaaran TrackMan-studio.

GoGolfin jäsenet voivat hyödyntää myös Golf Sky Clubin etuja ja vaihtuvia erikoistarjouksia.

Espoon GoGolf Loungen naapurissa sijaitsevan suuren ja ilmavan Loft Gymin jäseneksi gogolfarit pääsevät ilman liittymismaksua, mikä on jo yhtä suuri etu kuin messuhintainen jäsenyys eli 19 euroa.

Pilatesstudio Online -videopankin käyttöoikeudesta GoGolfin jäsenet saavat kertaluontoisen 30 %:n edun. Vuoden käyttöoikeudesta (199 €) etu on lähes 60 euron arvoinen.

Videopankki sisältää muun muassa golfareille suunnatun kahdeksan viikkoa kestävän kurssin, joka paitsi vahvistaa keskivartaloa myös parantaa liikkuvuutta.

Osta jäsenyys verkosta tai Golfmessuilta

Lisää tietoa GoGolf-jäsenyydestä saat GoGolf Shopista, josta voit nyt hankkia jäsenyyden messuhintaan joko green feen kanssa tai ilman. Jäsenyyden voi tulla ostamaan myös tänä viikonloppuna Golfmessuille, jossa GoGolfilla on yhdessä yhteistyökenttien kanssa todella suuri messuosasto.

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4. Ovet ovat auki perjantaina ja lauantaina klo 10–18 sekä sunnuntaina klo 10–17.

Etsi luettavaa