Hyppää sisältöön

GoGolf-lehti

GoGolf-lehti on jäsenetu, jonka saavat koteihinsa kaikki GoGolfin jäsenet.

Lehti, jota tehdään rakkaudesta lajiin

GoGolf kannustaa pelaamaan ja nauttimaan golfista.


GoGolf-lehti tarjoaa lukijalleen hyödyllistä tietoa omaan peliin. Vinkkiemme avulla golfari kehittää omaa svingiään ja löytää itselleen sopivat välineet. Kerromme myös, minne kannattaa seuraavaksi matkustaa — niin koti-Suomessa kuin ulkomaillakin. Jutuissa sukellamme pintaa syvemmälle ja uskallamme puuttua epäkohtiin. Lehti vetää golfareita puoleensa yhtä vahvasti kuin ykkösen tii viikonloppuaamuna.

GoGolf-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Se on GoGolfin jäsenetu, jonka saat kotiisi liittymällä GoGolfin jäseneksi. Jäsenetuihin kuuluvat myös hole-in-one-vakuutus sekä mahdollisuus ostaa green feetä muita edullisemmin GoGolf Shopista. Lehti on saatavilla myös Lehtipisteistä eri puolella Suomea.

Lukijapalautetta

”Käänsin juuri viimeisen sivun GoGolf-lehdestä 2/2021. Olen erittäin vaikuttunut.

Minusta tuntuu, että Suomi on saanut ensimmäisen golflehden. Se on erinomaisesti toimitettu, ja siinä on erinomainen toimituskunta. Jutut ovat mielenkiintoisia, ajankohtaisia ja niitä on golfarille monipuolisesti.

Mainokset eivät haittaa yhtään lukukokemusta, vaan lomittuvat sisällön joukkoon tyylikkäästi. Pidän myös lehden muodosta, koosta ja toivottavasti ympäristöystävällisestä paperista.”
GoGolf-lehti

Oletko kiinnostunut mainostamaan GoGolf-lehdessä?

GoGolf-lehti ja GoGolfin muut mediat ovat hyvä väline tavoittaa ostovoimaiset golfarit. Jos haluat tietää enemmän mainostamisesta GoGolfissa, olethan yhteydessä mediamyyntiimme.

Toimitus

Jussi Miettinen

Jussi Miettinen

Päätoimittaja +358 40 412 2201
Sari Kettunen

Sari Kettunen

Tuottaja, GoGolf-lehti +358 40 40 778 1210
Teemu Tyry

Teemu Tyry

Toimittaja +358 50 060 1221
Rik Poppius

Rik Poppius

AD, GoGolf-lehti +358 40 590 1232

Etsi luettavaa