Hyppää sisältöön

Golf Skyn liikkeet aukeavat konkurssimyyntiä varten: alennukset 50–90 %

Golf Skyn kaikki neljä myymälää aukesivat tiistaina 7.11. konkurssiloppuunmyyntiä varten. Tähän juttuun päivitetään tietoa muun muassa aukioloajoista.

Ennen kuin liikkeet voidaan avata loppuunmyyntiä varten, niissä pitää tehdä inventaario, koska omaisuus on siirtynyt konkurssipesän haltuun. On muutamia asioita, jotka on hyvä tietää ja huomioida loppuunmyynnistä konkurssitilanteessa.

Ensinnäkin konkurssipesät eivät ole arvonlisävelvollisia. Tästä syystä kassakuiteissa ei näy arvonlisäveron osuutta. Tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta eikä tuotetakuu ole voimassa. Valitettavasti ennen konkurssia ostetut lahjakortit eivät enää ole voimassa eivätkä käy maksuvälineenä.

Golf Skyn konkurssiloppuunmyynnin alkaessa alennusprosentit vaihtelevat 50–90 prosentin välillä, mutta hinnat ja alennusprosentit voivat muuttua nopeasti. Alennusprosentit nousevat myynnin edetessä.

Esimerkkejä alennuksista:

  • Kaikki vaatteet -70 %
  • Kengät ja bägit -60 %

Konkurssiloppuunmyynnin alettua henkilökunnalla riittää myymälöissä vipinää, joten valitettavasti tuotevarauksia ei oteta vastaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Golf Skyn verkkokauppa on suljettu toistaiseksi.

Liikkeiden aukioloajat konkurssiloppuunmyynnin aikana
MyymäläAukioloajat ma-laAukioloajat su
Espoo11–1812–16
Nokia11–18Kiinni
Raisio11–18Kiinni
Vantaa11–1812–16

Etsi luettavaa