Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Fennioa

Noin 40 gogolfaria on jo päässyt hyötymään Fennian holarivakuutuksesta: ”Oli vain lipputanko, reikä ja minun palloni siellä”

Aaro Löyttymäki, Anne Leino ja Reijo Lahtinen ovat päässeet nauttimaan tänä kesänä hole-in-onen tuomasta ilosta.

GoGolfin jäsenyyteen kuuluu hole-in-one-vakuutus, joka kattaa tämän onnekkaan ”vahingon” jälkeiset tarjoilut klubilla aina 250 euroon saakka. Vakuutuksen tarjoaa Fennia.

Heinäkuun loppuun mennessä noin 40 GoGolfin jäsentä oli päässyt nauttimaan merkittävästä jäsenedusta eli Fennian hole-in-one-vakuutuksesta.

Golfissa kirjoittamaton sääntö on, että holarin tehnyt pelaaja juhlistaa upeaa suoritustaan tarjoamalla kuohuvaa tai muuta juotavaa muille samaan aikaan golfkentällä olleille golfareille.

Holarin tekeminen on suurimmalle osalle tekijöistä ainutlaatuinen elämys, joten sitä ei kannata jättää juhlimatta. Korvaushakemuksiin jätetyissä tarinoissa huokuu tekijöiden ilo, onni ja tyytyväisyys.

Pitkän perinteen mukaiset juomat tarjoaa mielellään, kun se ei kirpaise omaa lompakkoa.

Aaro Löyttymäki teki holarin viime lauantaina Alastaro Golfissa.

Viime lauantaina holarin onnistui tekemään Aaro Löyttymäki, joka työskentelee palvelupäällikkönä GoGolfissa. Aaron holari syntyi Alastaron golfkentällä heti kierroksen alussa.

”Lippu oli kakkosväylällä kohdassa, jossa emme nähneet oliko pallo tippunut reikään vai menikö lyönti pitkäksi. Kun pääsimme griinille, ilo oli irti”, Aaro kuvailee holariaan.

Alastaron kakkosreikä on lyhyt par 3, joka on keltaisilta 122 metriä pitkä. Mailana Aaro käytti pitching wedgeä.

Aaron holari sattui aikaisella aamukierroksella. Pelaajia oli paljon klubilla, kun Aaro meni puolikkaan pelattuaan kertomaan onnistumisestaan, sillä samaan aikaan golfkentällä oli alkamassa WAGC:n golfkilpailu.

”Ostin yhteensä kahdeksan pulloa yhteensä ja jätimme niistä yksi meille kierroksen jälkeen. Onneksi sattui päivä, jolloin golfkentällä oli paljon pelaajia ja kilpailijoita paikalla”, Aaro kertoo.

”Ilman vakuutusta tuskin olisin mennyt kahdeksaa pulloa ostamaan”, hän myöntää.

Siellä se Taru Leinon pallo lepää, yhdellä lyönnillä reiässä.

Taru Leinon holari syntyi Wiurila Golfissa kierroksen lopulla. 16. reikä on Wiurilan viimeinen par 3, punaisilta noin 100 metriä pitkä. Tarun holari syntyi kentällä klubimestaruuskilpailujen yhteydessä.

”Rautakasilla puolikas lyönti lippua kohti. Pallo tuli maahan forella ja otti yhden pompun griinille, josta valui nätisti muutaman metrin matkan suoraan kuppiin”, Taru paljastaa.

Ässä siivitti Tarun kisassa naisten sarjan voittoon nettotuloksella 67.

Reijo Lahtiselle holari oli uran toinen.

Kesäkuussa helteisellä säällä pääsi juhlimaan golfuransa toista holaria Reijo Lahtinen. Lahtinen teki ässän Hills by GoGolfin Pata-kentän neljännellä reiällä punaiselta tiiltä.

”Pelasin vaimoni kanssa etutiiltä. Aurinkoinen kesäinen kesäinen sää ja alkukierroskin oli sujunut Ilman suuria katasrofeja. Lipun paikka oli greenin keskilinjalla, etäisyys 143 metriä, muutaman metrin tiiboksia korkeammalla. Tavoistani poiketen otin draiverin sijasta puukolmosen”, Lahtinen sanoo.

Lahtinen kertoo, että lyönti lähti napakasti ja lensi suoraan kohti lippua. Sitten se pomppasi kerran ja katosi näkyvistä.

”Vähän ihmettelin katoamista, olisi sen pitänyt sieltä näkyä. Ei näkynyt griinille kävellessäkään ja ajattelin, etteihän siellä mitään sellaista painannetta pitäisi olla, johon pallo voisi kadota. Ei ollutkaan. Oli vain lipputanko, reikä ja minun palloni siellä”, Lahtinen hehkuttaa.

Golfkautta on vielä runsaasti jäljellä, joten vielä ehtii liittyä GoGolfin jäseneksi. Kun turvana on Fennian hole-in-one-vakuutus, pääsee koko loppuelämän ajaksi mieleen jäävää suoritusta juhlistamaan täydellä sydämellä.

GoGolfin jäsenien kannattaa muistaa aktivoida holarivakuutus mahdollisimman pikaisesti, sillä vakuutus astuu voimaan aktivoimisen jälkeen.

MAINOS

Joko olet GoGolf-jäsen?

GoGolf-jäsenyyteen vuonna 2023 kuuluu muun muassa Fennian tarjoama hole-in-one-vakuutus, joka astuu voimaan aktivoimisen jälkeen.

Etsi luettavaa