Hyppää pääsisältöön

DESTINATIONS TOUR

18 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA GREEN FEE- JA MAJOITUSPAKETTI

TÄTÄ KAIKKEA ON GOGOLF DESTINATIONS TOUR

Mikä on Destinations Tour? Destinations Tourin tapahtumissa ei pelata tavallista pistebogeya tai lyöntipeliä, vaan jokaisella väylällä on oma erikoiskilpailu, josta voi voittaa golf- ja majoituspaketin johonkin GoGolfin & Golfreseptin yhteistyökohteista. Pistebogey-tuloksen pelaaminen on kuitenkin mahdollista, ja paras tulos palkitaan GoGolf-palkinnolla.

Millaisista erikoiskilpailuista on kyse? Tapahtumissa pääset muun muassa kokeilemaan millaista on lyödä lähimmäksi viinipulloa tai pizzaa, onnistutko saamaan vähiten löyntejä uima-altaaseen ja miltä tuntuu päihittää poro golfissa. 

Millaiset palkinnot? Palkinnot ovat green fee- ja majoituslahjakortteja. Voit voittaa lahjakortin muun muassa Argentiinaan, Espanjaan, Thaimaahan,  Portugaliin, Italiaan ja Pietariin. Katso kaikki mukana olevat kohteet alta.

Mikä on kisamaksu? Tapahtumaosallistumisen hinta on 79 €, kentän pelioikeuspelaajille 49 €. Lisäksi meillä on myynnissä Destinations Tourin ajalle majoituspaketteja Linnaan, Kultarantaan ja Tahkolle! 

Mitä kisamaksu sisältää? Kesän ikimuistoisimman golfkierroksen, give away -paketin, lounaan ja parhaimmassa tapauksessa golf- ja majoituspaketin unelmiesi golfkohteeseen! 

Kuka voi osallistua? Tapahtumat sopivat kaikentasoisille golfareille. Aloittelijoiden on helppo aloittaa golfkisauransa tapahtumassa, jossa keskitytään hauskoihin, väyläkohtaisiin erikoiskisoihin ja kokonaistulosta ei halutessaan tarvitse laskea. Kokeneet golfarit taas pääsevät testaamaan taitojaan varmasti uudenlaisissa erikoiskilpailuissa. Tule siis rohkeasti mukaan! 

 

 

Destinations Tourin majoituspaketit

Näihin kohteisiin voit voittaa golf- ja majoituspaketin

Gorki Golf, Pietari
Costa Daurada, Espanja
Levi, Lappi
Argentiina
Belek, Turkki
Crete Golf Club, Kreeta
Hua Hin, Thaimaa
Sobiene Królewskie
La Finca, Espanja
Thracian Cliffs
Bom Sucesso
Rooma
Pärnu Bay & Saare Golf
Sand Valley, Puola
Dominikaaninen tasavalta
Katalonia / Golfresepti
Pula Golf, Mallorca
Campo Real

Campo Real

MUKANA MYÖS