Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

DESTINATIONS TOUR

18 REIKÄÄ, 18 MATKAKOHDETTA

TÄTÄ KAIKKEA ON GOGOLF DESTINATIONS TOUR

Jos tuntuu, että olet nähnyt ja kokenut golfin parissa kaiken, GoGolfin Destinations Tour on sinua varten. Vai oletko ennen ollut golfkilpailussa, jossa on jaossa muun muassa majoitukset ja green feet sekä Thaimaahan että Argentiinaan?

Destinations Tourilla jokaisella reiällä esitellään aina uusi matkakohde ja mikä parasta: jokaisella reiällä voit voittaa golf- ja majoituspaketin tähän huikeaan kohteeseen.

Unohda lyöntipeli, pistebogey, scramble ja muut perinteiset pelimuodot, sillä kesän siisteimmissä golftapahtumissa jokaisella reiällä pelataan omaa erikoiskilpailuaan. Näitä kisoja ei kannata jättää väliin mistään hinnasta.

 

LIITY FB RYHMÄÄN TÄSTÄ

GOGOLF DESTINATIONS

Gorki Golf, Pietari
Costa Daurada, Espanja
Levi, Lappi
Argentiina
Belek, Turkki
Crete Golf Club, Kreeta
Hua Hin, Thaimaa
Sobiene Królewskie
La Finca, Espanja
Thracian Cliffs
Bom Sucesso
Rooma
Pärnu Bay & Saare Golf
Sand Valley, Puola
Dominikaaninen tasavalta
Katalonia / Golfresepti
Pula Golf, Mallorca

ERIKOISTA JA USEIN KYSYTTYÄ

Millaisia erikoiskilpailuja tapahtumissa on?

Jokaisella väylällä pelataan erikoiskilpailu. Näissä tapahtumissa saatat kokea esimerkiksi miten draivi sujuu sumopainipuvussa, millaista on lyödä väärän puolen mailalta ja millaista on putata rannalla. 

Voinko voittaa vaikka en ole kilpapelaaja?

Kaikilla on mahdollisuus voittaa! Kilpailu koostuu 18 erikoiskilpailusta,  jotka eivät ole perinteisiä pisin draivi -kisoja, vaan jokaisella on mahdollisuus voittaa. 

Mitä kisamaksu sisältää?

Kesän huikeimman kilpailun, rangepoletin, lounaan ja give awayn. Parhaimmassa tapauksessa gf + majoituspaketin unelmakohteeseesi! 

Sijoittuvatko kaikki Destinations Tour tapahtumat samaan viikkoon?

Osakilpailut sijoittuvat viikon aikavälille, mutta eivät samaan kalenteriviikkoon. Tapahtumat muodostavat oivan reitin vaikkapa kesäloma matkalle. 

MUKANA MYÖS