Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Destinations Tour

Hosted by Troia Golf

18 reikää, 19 matkakohdetta

Destinations Tour palaa entistä upeampana kesällä 2018! 

Tätä kaikkea on Destinations Tour

Jos tuntuu, että olet nähnyt ja kokenut golfin parissa kaiken, GoGolfin Destinations Tour on sinua varten. Vai oletko ennen ollut golfkilpailussa, jossa on jaossa muun muassa majoitukset ja green feet sekä Dominikaaniseen tasavaltaan että Argentiinaan?

Destinations Tourilla jokaisella reiällä esitellään aina uusi matkakohde ja mikä parasta: jokaisella reiällä voit voittaa majoituksen ja green feet kahdelle tähän huikeaan kohteeseen.

Unohda lyöntipeli, pistebogey, scramble ja muut perinteiset pelimuodot, sillä kesän siisteimmissä golftapahtumissa jokaisella reiällä pidetään oma erikoiskilpailunsa. Näitä kisoja ei kannata jättää väliin mistään hinnasta.

Lue juttu ensimmäisestä tapahtumasta

 

Erikoista ja usein kysyttyä

Millaisia erikoiskilpailuja tapahtumissa on?

Jokaisella väylällä pelataan erikoiskilpailu. Näissä tapahtumissa koet esimerkiksi miten draivi sujuu sumopainipuvussa, millaista on lyödä väärän puolen mailalta ja millaista on putata rannalla. 

Voinko voittaa vaikka en ole kilpapelaaja?

Kaikilla on mahdollisuus voittaa! Kilpailu koostuu 18 erikoiskilpailusta,  jotka eivät ole perinteisiä pisin draivi -kisoja, vaan jokaisella on mahdollisuus voittaa. 

Mitä kisamaksu sisältää?

Kesän huikeimman kilpailun, rangepoletin, lounaan ja give awayn. Parhaimmassa tapauksessa gf + majoituspaketin unelmakohteeseesi! 

Mukana myös