Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Viisi syytä valita GoGolf Play – hyödynnä messutarjoukset nyt

Kun ostaa GoGolf Play -pelioikeuden nyt säästää satasia.

Golfkauden alku lähestyy vääjäämättä, ja nyt onkin hyvä aika varmistaa pelit parhaaseen hintaan. Poimimme viisi syytä valita täksi kaudeksi GoGolf Play -pelioikeus.

1. Monta kenttää, yksi hinta

GoGolf Play -kenttiä ovat Vuosaari Links, Hills by GoGolf, Kurk Golf ja Peuramaa Golf.

Meidän mielestämme golfin ei pitäisi olla mikään yhden kentän jutun. GoGolf Play -pelioikeudella pelaat usealla eri kentällä samalla hinnalla. Poikkeuksen muodostaa Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Links, jonne saa myös yksittäisen pelioikeuden.

Laajin GoGolf Play -pelioikeus sisältää peräti 99 reikä. Kyseiseen pelioikeuteen sisältyy rajaton pelioikeus Hills by GoGolfin, Kurk Golfin ja Peuramaa Golfin kentille.

Mielenkiintoinen uutuus täksi kaudeksi on Länsi-Uudellamaalla asuville suunnattu Hills by GoGolfin ja St. Laurencen sisältävä pelioikeus. 72 reikää kahdella upealla golfkentällä on erittäin varteenotettava vaihtoehto pääkaupunkiseudulla asuville.

Tutustu GoGolf Play -pelioikeuksiin

2. Edulliset hinnat – nyt säästät satasia

GoGolf Play mahdollistaa pelaamisen edullisesti. GoGolf Playt on hinnoitteltu jo normaalisti erittäin houkutteleviksi, mutta parhaillaan käynnissä olevan Golfmessut-kampanjan aikaan voit hankkia pelioikeuden todella edullisesti.

Pelioikeuteen katsomatta säästät satasia.

GoGolf Play Hills + Kurk sisältää pelioikeuden 36-reikäiselle Hills by GoGolfiin ja 27-reikäiselle Kurk Golfiin. Kyseinen pelioikeus maksaa nyt 769 € (norm. 989 €).

GoGolf Play Hills + Peuramaa + Kurk saa nyt messukampanjan aikaan alle tuhannella eurolla (999 €), kun normaali hinta on 1 189 €. Vaikka tarjoukset ovat voimassa 5.4. saakka, kannattaa toimia nopeasti, sillä Peuramaa-paketit on myyty usein keväällä loppuun.

Myös Vuosaaren pelioikeus kannattaa hankkia nyt messukampanjan aikaan, sillä hinta on nyt ainoastaan 999 € (norm. 1 299 €).

Tutustu GoGolf Play -messutarjouksiin

3. Pelaa silloin, kun sinulle sopii

Kun valitset usean kentän GoGolf Play -pelioikeuden, sinulle aukeaa mahdollisuus varata tiiausaika hyvin varausehdoin vähintään kahdelle kentälle. Saat varata lähtöajan kahdeksan vuorokautta etukäteen. Yhtä aikaa voimassa voi olla kolme varausta.

Usean golfkentän sisältävän GoGolf Playn hankkimalla varmistat sen, että sinulla on todennäköisesti mahdollisuus päästä pelaamaan lyhyelläkin varoitusajalla jollekin pakettiin kuuluvista kentistä.

Mikäli haluat ottaa todella varman päälle pelien suhteen, silloin sinun kannattaa hankkia GoGolf Play Fast Track -varausoikeus, joka on käytettävissä Kurk Golfissa ja Hills by GoGolfissa. Sen avulla varaat lähtöajat muita aikaisemmin ja pelaat juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii.

Sata euroa maksavalla Fast Track -varausoikeudella saat etuoikeuden varata lähtöajan 15 vuorokautta etukäteen, kun normaalisti etuoikeus varata on 8 vuorokautta etukäteen. Lisäksi sinulla voi olla yhtäaikaa voimassa peräti kuusi varausta normaalin kolmen varauksen sijaan.

Fast Track -varausoikeus ei ole ostettavissa Vuosaari Linksiin tai Peuramaa Golfiin.

4. Loistavat edut

Viihtyisä ja tilava GoGolf Lounge sijaitsee Espoossa, Keran halleilla.

GoGolf Play -pelioikeuksiin sisältyy paljon rahanarvoisia etuja.

Kun toimit nyt, ehdit vielä hyödyntää GoGolf Lounge -edut eli ilmaisen harjoittelun GoGolf Loungen lähipelialueella sekä lyöntipaikoilla. Lisäksi saat 30 prosentin alennuksen TrackMan-simulaattoreista GoGolf Loungeissa ja Leppävaaran TrackMan-studiolla.

Tulevaan kauteen valmistaudut myös treenamalla kotona esimerkiksi pilatesta ja huoltamalla kehoa. GoGolf Play -pelioikeuden hankkineet saavat 40 %:n alennuksen Pilatesstudio Online -jäsenyyksistä. Kattavaan videopankkiin sisältyy myös golfareille suunniteltu kahdeksan viikon kurssi, johon sisältyy pilateksen periaatteet teoriaosuus.

Lue lisää GoGolf Play –eduista.

5. Pelaa ilmaiseksi Tukholman alueella

Vaikka Tukholma sijaitsee lähellä, se on silti monelle suomalaiselle golfarille jostain syystä vielä kääntämätön kortti.

Erityisen kiinnostavaksi GoGolf Play -pelioikeutetuille Tukholman tekee tälläkin kaudella se, että he pelaavat tänäkin kesänä GolfStarin kentillä ilman erillistä veloitusta. Tätä etua hyödyntämällä viikon golfmatkalla säästää useita satoja euroja.

Valinnanvaraa riittää, sillä GolfStarilta löytyy lähes 20 golfkenttää Tukholman alueella. Osa kentistä on 9-reikäisiä. Listan GolfStarin kentistä löydät täältä.

Huomioithan, että ilmainen pelaaminen GolfStarin kentillä ei koske juniori-, opiskelija- tai nuorisopelioikeuden haltijoita. GoGolf Play Avec -pelioikeudella vain haltija saa pelata ilmaiseksi.

Etsi luettavaa