Hyppää sisältöön

Rory McIlroy pyysi voittoaan anteeksi Scottie Schefflerin isältä

Scottie Schefflerin isän Scott oli koti-isänä, kun hänen vaimonsa loi uraa asianajotoimiston johdossa. KUVAT: GETTY IMAGES

Rory McIlroy sai ensimmäisten joukossa onnittelut kitkerän tappion kokeneen Scottie Schefflerin isältä. Kohtaaminen oli lämminhenkinen.

Scottie Schefflerin kausi oli lähes täydellinen. Hän otti uransa ensimmäisen voiton ja yhteensä neljä ykköstilaa, joista yksi oli Masters Tournament.

Scheffler oli ylivoimainen FedEx Cupin pisteissä ennen pudotuspelien alkamista ja pääsi johdossa Tour Championshipiin.

Scheffler pysyi Tour Championshipin kärjessä aina päätöskierroksen loppuhetkille saakka, mutta lopussa Rory McIlroy meni lyönnillä ohi, ja hänet kruunattiin lopulta FedEx Cupin voittajaksi.

Rory otti Schefflerin huomioon upotettuaan muutaman sentin mittaisen voittoputin. Hän ei tuuletti tyynesti ja sanoi lohdun sanoja pelikaverilleen, joka oli pelannut loistavan kauden.

Poistuessaan viheriöltä hän törmäsi Scottien isään Scott Scheffleriin, jonka kanssa mestari kävi lyhyen mutta lämminhenkisen keskustelun.

Rory McIlroy: ”Olen pahoillani.”

Scott Scheffler: ”Ei, sinun ei tarvitse.”

RM: ”Hän ansaitsee sen. Hän pelasi uskomattoman kauden.”

SS: ”Niin pelasit sinäkin.”

Sen jälkeen Scottie Schefflerin Meredith-vaimo onnitteli vilpittömästi Roryä historiallisesta saavutuksestaan.

”Olen ylpeä sinusta. Sinä näytin kaikille tänään, hienoa työtä”, Meredith onnitteli.

McIlroylle FedEx Cupin voitto oli jo uran kolmas. Kukaan ei ole koskaan aiemmin voittanut PGA Tourin kokonaiskilpailua yhtä monta kertaa.

Bonuksena pohjoisirlantilainen ansaitsi peräti 18 miljoonaa euroa.

Etsi luettavaa