Hyppää sisältöön

Pelaa GoGolf Guide -kenttiä ja lennä mihin tahansa maailmassa!

GoGolf Guiden huikeat edut ovat olleet ahkerasti hyödynnettynä golfkesän 2017 aikana. Guide -kenttä muodostuu 18 GoGolf -yhteistyökentän nimikkoväylästä. Tiestitkö, että mitä useamman pelaat, sitä todennäköisemmin pääset maailman ääriin Qatar Airwaysin siivin?

GoGolf Guide -edut ovat kaikille GoGolfin jäsenille käytettävissä. Kyseiset edut ovat olleet pelaamistuotteiston suosituimpia läpi kesän 2017. Kuten varmasti kaikki GoGolf Guiden omistajat ovat huomanneet, Guiden alusta löytyy tuloskortti. Kortissa on merkattuna kuvitteellinen 18-reiän kenttä, jossa on väylä 18 eri kentältä. 

Guide -kilpailussa on luvassa ehkä paras palkinto koko GoGolf -perheessä. Kaikkien tuloskortin palauttaneiden kesken arvotaan Qatar Airwaysin lennot IHAN MIHIN TAHANSA kohteeseen maailmassa. Ja mikä parasta, mitä useamman väylän olet pelannut, sitä todennäköisempää matkalle pääseminen on. Jokaista pelattua reikää kohden saa yhden arpalipukkeen. Guide -kortti kannattaa siis palauttaa, vaikka olisi pelannut vain yhden väylistä. 

Etujen käyttämiseen ja Guide -kilpailuun osallistuminen vaatii GoGolfin jäsenyyden. Kierrosta ei ole välttämättä tarvinnut ostaa GoGolfin verkkokaupan kautta, mutta voittajan tuloskortti tarkistetaan seurojen järjestelmän kautta. Huijareita ei taaskaan hyväksytä, vaan nimen tulee löytyä jokaisen pelatun kentän järjestelmästä. 

Jos koko rundi ei ole vielä täynnä, on vielä monta kuukautta jäljellä kiertää mahdollisimman moni GoGolf Guide -kentistä! 

 

Tässä kuumimmat Guide -tarjoukset!

Kytäjä Golf: Kierros kahdelle + golfauto 89eur

Himos Golf: Koko lähtö 99eur

Kurk Golf: Kierros + burkeri 45eur

Peuramaa Golf: 2x Greenfee + lounas 79eur (arkisin)

Pärnu Bay: Greenfee + 15eur ravintolaseteli 79eur

Kaikki Guide -kentät ja tarjoukset löydät: GoGolf Guide

Mikäli sinulle ei ole vielä jäsenyyttä: GoGolf -jäsenyys kympillä (10.8 saakka)

Kilpailun säännöt ja ehdot tästä

Etsi luettavaa