Hyppää pääsisältöön

Pelaa Guide-kenttiä ja voita Qatar Airwaysin lennot

Pelaa suosikkiväylämme ja voita palkintoja.

Mikä on GoGolf Guide?

GoGolf Guidesta löydät 18 suosikkikenttäämme, ja green fee -diilit näille kentille. Guide-kirjan ensimmäisellä sivulla on GoGolfin oma tuloskortti. Täytä tuloskortti ja palauta se 30.11 mennessä, niin voit voittaa Qatar Airwaysin lennot. 

Jokaisen GoGolf Guide-edun voi käyttää kerran. Merkkaa Signature-väylän tulos korttiin, ota kauden päätteeksi kuva kortista ja palauta se meille caddiemaster@gogolf.fi tai Instagramiin @gogolffi #gogolfguide.

Näin osallistut kilpailuun

1. Pelaa mahdollisimman monta Guide-kenttää ja merkitse viereiseen tuloskorttiin pistebogey-tuloksesi kyseiseltä reiältä. Laske reiän pistetulos aina senhetkisen slope-tasoituksesi mukaan.

2. Kun pelit on pelattu ja olet valmis lähettämään tuloskorttisi pistebogey-kisaan, ota valokuva allekirjoitetusta tuloskortistasi ja julkaise se Instagramissa, Facebookissa (aihetunnisteet: #gogolfguide ja #gogolffi) tai lähetä se sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@gogolf.fi. Postiosoitteemme on: GoGolf Oy, Laivurinkatu 41, 00150 Helsinki.

3. Tuloskortin viimeinen palautuspäivä on 30.11.2018.

Lue kilpailusäännöt

Voita Qatar Airwaysin lennot

Kaikkien tuloskortin palauttaneiden kesken arvomme vapaavalintaisen Qatar Airwaysin lennon kahdelle. Kohteen voi valita itse. Lisäksi palkitsemme kolme eniten pistebogey-pisteitä kerännyttä pelaajaa. Sinun ei tarvitse pelata kaikkia reikiä osallistuaksesi arvontaan tai pistebogey-kilpailuun, mutta kaikille 18 kenttää pelanneille lähetämme yllätyspalkinnon.