Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Tahko Golf

Aktiivilomailijoiden paratiisi – Tahkolla golf on osa kokemusta

Kesäinen Tahko tarjoaa aktiiviliikkujalla paljon mielekästä tekemistä. KUVA: TAHKO

Tahko Golfin kenttien monimuotoisuus ja upeat järvimaisemat sykähdyttävät kerta toisensa jälkeen. Eivätkä vau-efektit jää golfkentälle, sillä sanonta Golf on osa kokemusta toteutuu Tahkolla sen varsinaisessa merkityksessä.

Tahko Golf on kotimaan golfmatkojen suosikkikohteita. Eikä suotta, sillä Tahko muuntautuu sopivaksi matkakohteeksi omien valintojen mukaisesti.

Koko perhe majoittuu chaletissa tai mökissä, ja tunnit päivissä hupenevat huomaamatta sisäseikkailupuistossa, frisbeegolf-radoilla tai pyöräretkillä. Nopeat ruokailut touhujen välissä hoituvat vaikka Kotipizzassa. Päivän pölyt huuhdotaan aikuisiakin hellivissä Tahko Spa -kylpylän rentouttavissa poreissa. 

Romanttisissa tunnelmissa matkaava pariskunta valitsee ehkä tunnelmallisen hirsihuvilan kaikilla mukavuuksilla tai rauhallisen hotellihuoneen. Päivät saa kulumaan Tahkon näköalatornissa, Huutavanholman uusitulla maisemareitillä ja melontaretkellä kesäisellä Syväri-järvellä. Viipyilevä illallinen kynttilänvalossa jossakin Tahkon ytimessä sijaitsevista lukuisista ravintoloista hänen kanssaan kruunaa onnistuneen päivän. 

Aktiiviliikkujan ei Tahkolla tarvitse hikeä säästellä. Yli tuhannen askelman kuntoportailla saa päivän ja koneet hyvin käyntiin. Vaihtoehtoisesti vauhtikestävyyttä voi testata Bike Parkin alamäkihurjastelussa, jonka uusittu osa Mini Mountain sopii myös pienemmille hurjapäille. Jälkihien aikana voi kaverista ottaa mittaa padelissa tai tenniksessä, jonka jälkeen turneen lopullinen voittaja kruunataan radalla keilojen kolistessa.

Jos aktiivisen päivän jälkeen menojalka vipattaa ja virtaa riittää yöjuoksuun, löytyy siihenkin Tahkolta ratkaisu aivan keskustan sykkeestä. 

Tahko Golfin Old Course sijaitsee niemenkärjessä Syvärin rannalla. KUVA: TAHKO

Ja kyllä, golfiakin pääsee Tahkolla pelaamaan ja vielä erittäin laadukkaissa puitteissa. Sen varmistavat Tahko Old ja Lake & Forest Course.

Old Course tunnetaan upeista järvimaisemista ja uuden kentän Lake ja Forest tarjoavat nimensä mukaisesti vaihtelevia maastoja. Jos golfkuume on noussut yllättäen, eikä omia mailoja ole matkassa mukana, ei se ole ongelma. Molemmilta kentiltä löytyvät täksi kaudeksi päivitetyt Titleistin vuokramailat. 

Pelaamaan pääsee myös ilman green cardia. Old Coursen kyljessä sijaitseva Osuma Pitch & Putt Par 3 -kenttä on avoin kaikille ja pelaamaan pääsee matalalla kynnyksellä. Lainamailat ja opastus löytyvät klubitalolta. 

”Tahko tarjoaa enemmän kuin yleisesti tiedetään. Alueella on parhaillaan menossa mittavat investoinnit ja palvelutarjonta nousee jo tälle kesälle entistäkin korkeammalle tasolle”, Tahko Golfin toimitusjohtaja Jukka Ilva kertoo innostuneena uuden kauden alla. 

Yksin tai yhdessä. Tavalla tai toisella. Tahko on monipuolinen valinta kesän lomakohteeksi.

Etsi luettavaa