Hyppää sisältöön

Nyt se on lähes varmaa: Tiger Woods pelaa Masters Tournamentissa

Tiger Woods vahvisti tänään, että hän aikoo pelata torstaina alkavassa Masters Tournemantissa. KUVA: Getty Images

Tiger Woods kertoi hetki sitten, että todennäköisesti osallistuu vuoden 2022 Masters Tournamentiin.

Tiger Woods pelaa todennäköisesti torstaina käynnistyvässä Masters Tournamentissa. Hän jätti kuitenkin pienen takaportin itselleen, sillä tarkalleen ottaen hän sanoi näin:

”Tällä hetkellä tilanne on se, että pelaan (The Mastersissa). Pelaan vielä huomenna yhdeksän reikää. Toipumiseni on sujunut hyvin. Olen erittäin innoissani siitä, kuinka kuntoni on mennyt joka päivä eteenpäin”, Woods kertoi.

Woods on kilpailun viisinkertainen voittaja. Hän uskoo pystyvänsä voittamaan kisan myös tänä vuonna, vaikka joutui vakavaan auto-onnettomuuden vain reilu vuosi takaperin. Mestarigolfari oli vaarassa jopa menettää toisen jalkansa onnettomuudessa.

”En ilmesty kilpailuihin, ellen usko siihen, että minulla on mahdollisuus voittaa. Se on minun asenteeni”, hän korosti.

Woods tekee lopullisen päätöksensä osallistumisesta huomisen yhdeksän reiän harjoituskierroksen jälkeen.

”Rakastan kilpailemista ja minusta tuntuu, että pystyn edelleen pelaamaan korkeimmalla tasolla. Jos minusta tuntuu siltä, että pystyn voittamaan, aion pelata. Mutta jos minusta ei tunnu siltä, silloin ette näe minua paikalla”, Woods totesi.

Tiger Woods on pitänyt ihmisiä jännityksessä osallistumisestaan kisaan jo pitkään. GoGolf spekuloi asialla jo toissa viikolla, kun kerroimme, että Woodsin nimi löytyy edelleen osallistujaluettelosta.

Myöhemmin Woods sanoi, että panttaa tietoa osallistumisestaan viimeiseen asti. Varmaa on se, että jos Woods kaiken tämän jälkeen ilmoittaisi, ettei osallistu kisaan, pettymys tulisi olemaan valtava.

Woods kertoi, että hän pystyy lyömään palloa erinomaisesti, eikä hänellä oli fyysisesti mitään ongelmaa golfin näkökulmasta. Sen sijaan kävely onnettomuuden jälkeen tuottaa edelleen vaikeuksia.

Augusta National on todella raskas golfkenttä kävellä, koska siellä on paljon korkeuseroja.

”72 reikää on pitkä tie. Siitä tulee kova haaste. Haaste, johon olen valmis”, Woods kertoi.

Rangella ja harjoituskierroksilla Woods on ollut hyvässä vedossa. Esimerkiksi Fred Couples kertoi yhteisen kierroksen jälkeen, että mikäli Tigerin jalka kestää kävelyä, hän on valmis pelaamaan voitosta.

MAINOS. The Masters Tournament näyttää suorana Ruutu-palvelu kertamaksua vastaan. Katseluoikeus maksaa 24,95 €. Osta katseluoikeus >>.

Etsi luettavaa