Hyppää sisältöön

Näin The Masters televisioidaan – lähetykset alkavat jo keskiviikkona

Tiger Woods pelasi harjoituskierroksen maanantaina Augusta Nationalissa. KUVA: GETTY IMAGES

Suomessa Masters Tournamentin näyttää suorana Ruutu-palvelu. Kisa ei sisälly kuukausimaksuun, vaan katseluoikeus pitää ostaa erikseen.

Masters Tournament käynnistyy todenteolla torstaina, mutta tv-lähetykset kilpailusta alkavat jo keskiviikkona, kun Augusta Nationalissa pelataan perinteinen par 3 -kisa.

Kilpailun näyttää suorana Ruutu-suoratoistopalvelu, ja katseluoikeus maksaa 24,95 euroa. Varsinaisina kilpailupäivinä kilpailua voi seurata sekä suomeksi että englanniksi selostettuna. The Mastersin lisäksi samaan maksuun sisältyy myös US Open, joka pelataan kesäkuussa.

Suomeksi The Mastersin selostaa Antti Vaalas ja kommentaattorina toimii Antti Ahokas.

Par 3 -kilpailun tv-lähetys alkaa klo 22, ja saman aikaan käynnistyy lähetys The Mastersissa myös torstaina, perjantaina ja lauantaina. Päätöspäivänä lähetys alkaa jo klo 21.

Kilpailun voittoa puolustaa Japanin Hideki Matsuyama, mutta suurin mielenkiinto kohdistuu Tiger Woodsiin, joka ei ole vielä vahvistanut osallistumistaan kilpailuun. Hänet kuitenkin nähtiin maanantaina kentällä pelaamassa harjoituskierroksen.

Mikäli Woods kisaan osallistuu, mielenkiinto kilpailua kohtaan nousee uusiin sfääreihin. Woods on voittanut kilpailun yhteensä viisi kertaa, edellisen kerran vuonna 2019.

Woodsin voittoa on pidetty kaikkien aikojen comebackinä urheilussa.

MAINOS. The Masters Tournament näyttää suorana Ruutu-palvelu kertamaksua vastaan. Katseluoikeus maksaa 24,95 €. Osta katseluoikeus >>.

Etsi luettavaa