Hyppää sisältöön

Golfia televisiossa: Tällä viikolla laaja kattaus golfia katsottavana kotisohvilla

Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen sijoittuivat viime vuonna Valderramassa parhaina suomalaisina 25:nneksi. KUVA: GETTY IMAGES

Tällä viikolla voi jännittää peräti yhdeksän suomalaisen pelaajan edesottamuksia pääkiertueilla. Krista Bakker pelaa jäähyväiskisansa ammattilaisena.

Neljä suomalaista Valderramassa

DP World Tourin Andalucia Masters pelataan kuuluisalla Valderraman kentällä, Aurinkorannikolla.

Mukana kisassa on kiertueen kaikki neljä suomalaista, joista Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki ja Mikko Korhonen starttaavat avauskierrokselle torstaina iltapäivällä perättäisissä ryhmissä kymppitiiltä klo 14.50–15.10. Kalle Samooja lähtee ykkösen tiiltä hieman aiemmin eli klo 14.20.

Suomalaisten osalta tilanne on selvä. Nyt alkaa olla jo kiire kerätä tarvittavia ranking-pisteitä, sillä yksikään suomalainen ei ole kokonaispisteissä 50 parhaan joukossa. Rankingin 50 parasta pääsee mukaan kauden päättävään DP World Tour Championshipiin. Lähimpänä on Samooja, joka on pisteissä 51:ntenä.

Richard Mansell, Matt Fitzpatrick ja Min Woo Lee ovat ennakkosuosikkeja kolmen miljoonan dollarin kisassa.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT ELISA VIIHDE VIAPLAY -PALVELUSSA JA V SPORT GOLF -KANAVALLA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai15.00–20.30
Perjantai15.00–20.30
Lauantai14.30–19.30
Sunnuntai14.30–19.30

LET-kisa Trumpin kentällä New Yorkissa

Saudi-Arabian valtion omistama öljy-yhtiö Aramco on parin vuoden ajan sponsoroinut Ladies European Touriin kuuluvia joukkuekilpailuja. Kisoissa on jaossa yhteensä miljoonan dollarin potti, josta puolet jaetaan joukkuekilpailussa ja toinen mokoma yksilökilpailussa.

Tämän vuoden toiseksi viimeinen Aramco Team Series -kilpailu pelataan New Yorkissa, Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin Ferry Point -kentällä. Suomesta mukana on viisi pelaajaa: Tiia Koivisto, Sanna Nuutinen, Ursula Wikström, Noora Komulainen ja Krista Bakker, jonka ura ammattilaisena päättyy New Yorkin -kisaan.

Tähtiloistoa kilpailuun tuovat Nelly ja Jessica Korda, Lexi Thompson ja Brooke M. Hendersson.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT RUUTU+-PALVELUSSA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai20.00–
Perjantai20.00–
Lauantai19.00–

PGA Tourin Zozo Championship

PGA Tourin Zozo Championship kerää sangen mielenkiintoisen pelaajiston Japaniin, jossa jaossa on peräti 11 miljoonan dollarin palkintopotti.

Suosikkeja ovat korealaiset Sungjae Im, Tom Kim sekä Japanin Hideki Matsuyama, mutta kisaan osallistuu myös sellaisia tähtikategorian pelaajia kuten Xander Schauffele, Collin Morikawa, Tommy Fleetwood, Viktor Hovland ja Cameron Young.

Aikaeron vuoksi kello kannattaa laittaa ajoissa soimaan, jos haluaa katsoa kilpailua alusta lähtien.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT DISCOVERY+-PALVELUSSA JA Eurosport 2 -kanavalla

ViikonpäiväPäälähetys
Torstai06.00–10.00
Perjantai06.00–10.00
Lauantai05.30–9.30
Sunnuntai06.00–10.00

LIV Golfia Jeddahissa

LIV Golfin kauden seitsemäs osakilpailu pelataan Jeddahissa, Saudi-Arabiassa eli kiertueen kotimaassa. Kyseessä on viimeinen kilpailu henkilökohtaisessa sarjassa. Joukkuekilpailun finaali pelataan Floridassa myöhemmin lokakuussa.

Henkilökohtaisen sarjan voiton ja suuren läjän rahaa on jo varmistanut Dustin Johnson. Branden Grace ja Patrick Reed kamppailevat tiukasti kakkossijasta, joskin aika monella muullakin pelaajalla on mahdollisuus nousta yhteiskisassa toiseksi.

Kilpailussa pelataan kolme kierrosta yhteislähtönä perjantaista alkaen.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT ELISA VIIHDE VIAPLAY -PALVELUSSA JA V SPORT GOLF -KANAVALLA

ViikonpäiväKellonaika
Perjantai12.00–18.30
Lauantai12.00–18.30
Sunnuntai12.00–18.30

Etsi luettavaa