Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Golfia luonnon helmassa

Hill Side Golfissa vietät rauhallisen golfpäivän kaukana hälinästä. Kaksi erilaista kenttää tuovat pelaamiseen mukavaa vaihtelua.

Vihdissä sijaitsevassa Hill Side Golfissa saa pelata luonnon helmassa, kaikessa rauhassa kahdella huippukuntoisella kentällä.

Hill Course on uniikki ja kaunis klubikenttä, jonka ylängöiltä avautuvat upeat näkymät suojeltuun, uusmaalaiseen perinnemaisemaan. Muodokkailla viheriöillä puttaaminen on suoranainen nautinto.

Valley Course on moderni, haasteellinen ja monimuotoinen laaksossa kulkeva kansainvälisen tason kilpakenttä, joka tarjoaa haasteita kaikentasoisille pelaajille. Viheriöt ovat koko kauden ajan liukkaassa kunnossa, joten hyvä puttituntuma on täällä tarpeen.

Viisireikäinen Piccolo Course, jonka reikien pituudet vaihtelevat 50–70 metriin, sekä laadukkaat harjoittelualueet täydentävät upean kokonaisuuden. Monelle Hill Side Golf on jäänyt hieman etäiseksi, mutta tällä kaudella tilanne kannattaa korjata. Varaudu kuitenkin siihen, että saatat palata sinne pian uudestaan!

Kenelle sopii?

Erilaiset kentät pitävät huolta siitä, että Hill Sidesta löytyy sopivaa pelattavaa jokaiselle pelitasosta riippumatta.

Missä sijaitsee?

Kenttä sijaitsee Vihdin suunnassa.

Hill Side Golfin klubitalo on kuvista monelle tuttu

Tiesitkö, että…

...Valley Coursella on järjestetty LETAS-kiertueeseen kuuluva Finnish Open peräti kuusi kertaa. Viime vuonna kisan voitti Ursula Wikström.

Kentän palvelut

Catering
Golfauto
Kärryt
Pro Shop
Ravintola
Sauna
Taukokioski

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Phone
Osoite
Luolaistentie 24
03430 Jokikunta
Suomi

Kentän artikkelit