Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Black Week: Pelioikeuksia myydään nyt tosi edullisesti – joko olet tutustunut pelipaketteihin ja hintoihin?

Kun hankit pelioikeudet nyt, voit nauttia edullisista peleistä ensi kesänä.

Black Week -kampanja on meneillään ja tässä jutussa esittelemme kiinnostavia pelioikeustarjouksia.

GoGolf Play: Vuosaari Links 1 049,00 € (norm. 1 409 €)

Black Weekin aikana Vuosaari Linksin pelioikeus myydään todella edullisesti. Väylien kylvöt syksyllä onnistuivat hyvin, kiitos poikkeuksellisen lämpimän sään, mikä lupaa hyvää ensi kautta ajatellen.

Kurk Golf kasvatti jäsenmääräänsä absoluuttisesti ja Hill Side Golf Club suhteellisesti eniten.
GoGolf Play: Kurk Golf + Hills by GoGolf 799 € (norm. 1 139 €)

Black Weekin aikana Kurk Golfin ja Hills by GoGolfin Play-pelioikeuden ostajat saavat kaupan päälle kaksi green feetä Vuosaari Linksiin! Osta nyt ja säästä peräti 340 euroa ensi vuoden peleistä.

GoGolf Play: St. Laurence Golf + Hills by GoGolf 1 149,00 € (norm. 1 550 €)

Lohjalla sijaitseva St. Laurence Golf ja Vihdissä sijaitseva Hills by GoGolf ovat molemmat 36 reiän viihtyisiä golfkeskuksia. Molemmista paikoista löytyy par 3 -kenttä, joten nyt on tarjolla huippugolfia halpaan hintaan. Lisäksi kaksi green feetä Vuosaari Linksiin.

Vanha Peuran 18:s on  Peuramaan pidetyimmistä väylistä
GoGolf Play: Peuramaa Golf, Kurk Golf ja Hills by GoGolf 1 049 € (norm. 1 359 €)

Yhteensä 99 golfreikää ja par 3 -kentät päälle. Tällä paketilla saat kolme kotikenttää itsellesi ja todellakin kunnon vastineen rahallesi, sillä kaupan päälle tulee vielä kaksi green feetä Vuosaari Links -kentälle.

Edulliset pelioikeudet junioreille ja opiskelijoille

Opiskelijat ja juniorit pelaavat ensi kaudella Kurk Golfissa ja Hills by GoGolfissa todella edullisesti. Black Weekin aikana myymme erän junioripelioikeuksia hintaan 149 € (norm. 299 €). Opiskelijoille olemme tuoneet myyntiin erän pelioikeuksia 349 €:lla (norm. 499 €).

Early birdie -pelioikeus Ringside Golfiin: 789 € (norm. 899 €)

Espoossa sijaitsevan Ringside Golfin valtteja ovat hyvä klubihenki, sijainti ja kentän kunto. Rinkussa sopii kaikentasoisille pelaajilla. Väylillä on tilaa, mutta toisaalta osa rei’istä tarjoaa myös mukavasti haasteita. Säästä reilu satanen ja osta pelioikeus nyt.

Tawast Golfin pelioikeus 790 € (norm. 849 €)

Tawast Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Katumajärven rannalla Hämeenlinnassa. Arkkitehti Reijo Hillbergin suunnittelema vaihteleva ja mielenkiintoinen huippukenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa. Nyt saat Black Weekin aikaan pelioikeuden Tawastiin etuhintaan.

Black Week GoGolf Shopissa 21.11.–28.11.

Katso kaikki GoGolfin Black Week -tarjoukset.

Etsi luettavaa