Hyppää pääsisältöön

GoGolfin Big Bang #5 Tunisiaan myytiin loppuun!

GoGolfin viides Big Bang -matka on täynnä. Kiitos kaikille matkan varanneille!

GoGolfin viides Big Bang -matka Tunisiaan myytiin odotetusti loppuun kaksi kuukautta ennen matkan alkua. 40 ensimmäistä ostajaa pääsevät lähtemään Pohjois-Afrikkaan golfaamaan ja nauttimaan elämästä. 

GoGolfin ja Golfreseptin matkapuolella ollaan luonnollisesti ylpeitä loppuunmyynnistä. Se kertoo konseptin toimivuudesta. 

"Big Bang -matkat järjestetään aina vahvassa yhteistyössä kohdekumppanimme kanssa. He tietävät konseptin ja osaavat tarjota siihen sopivat palvelut. Asiakkaat ovat selkeästi nauttineet reissujen välittömästä ilmapiiristä, jossa ei paljon pipo kiristele. Lienee jo tässä vaiheessa selkeää, että konsepti saa jatkoa!", Anna Lindqvist GoGolfilta kertoo. 

Toistaiseksi Big Bang -matkat on järjestetty Bulgariaan, Tshekkiin, Saksaan ja Espanjaan. Tällä kertaa suuntana on Tunisia ja seuraavasta ei ole vielä kuin arvauksia. 

Kerro Facebookissa ideasi seuraavasta Big Bang -kohteesta. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan sadan euron lahjakortti Golfreseptille, jonka voi käyttää vaikka GoGolfin tulevalle Big Bang -matkalle. 

 

GoGolf suosittelee