Bakker sivusi uransa parasta sijoitusta Ladies European Tourilla

Krista Bakker ei ollut vielä parhaimmillaan Australian ensimmäisessä kilpailussa

Krista Bakker on sijoittunut jaetulle yhdeksännelle sijalle Espanjassa pelatussa Ladies European Tourin kisassa. Se sivuaa hänen uransa parasta sijoitusta kiertueella.

Krista Bakkerin kausi Ladies European Tourilla ei ole sujunut odotusten mukaan. Bakker oli ennen tätä viikkoa kiertueen rankingissa 150:ntenä. Kuudessa pelaamassaan kisassa hän oli onnistunut pääsemään rahoille ainoastaan kerran ja tili oli karttunut ainostaan reilulla tuhannella eurolla.

Tänään Espoo Ringside Golfia edustava Bakker onnistui pitkästä aikaa. 24-vuotias sijoittui kilpailussa jaetulle yhdeksännelle sijalla, joka sivuaa hänen uransa parasta sijoitusta. Aiemmat yhdeksännet sijoitukset ovat vuosilta 2016 ja 2014 Samalla Bakker moninkertaisti kausiansionsa ja nousi rankingissa 101:nneksi.

Bakkerin yhteistulos Espanjassa pelatussa kisassa oli -13. Kisan kohokohta oli lauantain 63 lyönnin kierros. Terramarin kentän par on 71 eli Bakker pelasi kierroksen kahdeksan alle parin.

Kisan toinen cutin selvittänyt suomalainen oil Ursula Wikström. Hän sijoittui kilpailussa jaetulle 17. sijalle tuloksella -10. Wikström on kiertueen rankingissa parhaana suomalaisena 44:ntenä.

Kisan ylivoimainen ykkönen oli Hollannin Anne Van Dam, jonka tulos oli häikäisevä -26 (64-64-65-65). Toiseksi sijoittunut kolmikko Caroline Masson, Selin Huyn ja Caroline Hedwall jäivät hänestä peräti kahdeksan lyöntiä.