Hyppää sisältöön

Vuoden viimeinen GoGolf-lehti on ilmestynyt – tätä kaikkea lehti pitää sisällään

Tuoreessa GoGolf-lehden kansijuttuna Ahvenanmaan uusi Slottsbanan-kenttä. Entä mitä mieltä suomalaisasiantuntijat ovat Bryson DeChambeaun rajoja rikkovasta tyylistä.

Vuoden viimeinen GoGolf-lehti kolahtaa tällä viikolla tilaajille postiluukusta – ja osalle on jo kolahtunut. Tuhti lukupaketti on myynnissä myös Lehtipisteissä.

Vuoden neljäs ja samalla viimeinen GoGolf-lehti on ilmestynyt.  Uusi numero on tuhti lukupaketti, joka sisältää paljon asiaa muun muassa talviharjoittelun tukemiseen. Lehden sivuilla GoGolfin valmentajat Timo Karvinen ja Antti Vaalas kertovat vinkkejä pelin parantamiseen hallikaudella. Lisäksi lehdessä kerrotaan, mistä johtuu slaissi ja kuinka kierteestä voi päästä eroon.

Lehdessä palataan myös kaikkien aikojen golfkauteen Suomessa. Lisäksi golfin näköalapaikoilla olevat asiantuntijat katsahtavat kristallipalloon ja pohtivat, mitä kausi 2021 tuo tullessaan. Jatkuuko golfbuumi ja jos jatkuu, miten se vaikuttaa golfin pelaamiseen.

Sami Välimäki ja Väinö Viitaharju muodostavat toimivan työparin.

Sami Välimäki ja Väinö Viitaharju muodostavat toimivan työparin.

Getty Images

Henkilöhaastatteluissa ovat mukana muun muassa Sami Välimäki ja caddie Väinö Viitaharju, jotka ovat tehneet European Tourilla kovaa jälkeä. Entä mitä golf merkitsee 94-vuotiaalle Kavo Laurilalle, jonka vuosittaiset kierrosmäärät herättävät kunnioitusta.

Haastattelimme myös huippuvedossa olevaa Matilda Castrénia, jonka kausi jatkuu vielä pitkälle joulukuuhun LPGA-kiertueella. Tiesitkö, että Matildalla on myös Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän olisi voinut äänestää Yhdysvaltain presidentinvaaleissa.

Bryson DeChambeau on vienyt fysiikkaharjoittelun golfissa uudelle tasolle.

Bryson DeChambeau on vienyt fysiikkaharjoittelun golfissa uudelle tasolle.

Samuli Siirala

Bryson DeChambeau on puolestaan vuoden suurin puheenaihe kilpagolfissa. Kysyimme suomalaisilta huippuvalmentajilta mielipiteitä ”Tiedemiehen” rajat rikkovasta suhtautumisesta golfiin.

Golftarinoita sarjassa Antti Vaalas palaa vuoden 1979 Masters Tournamentiin.

Jos lehti ei tule sinulle postitse, voit ostaa tuoreen numeron hyvinvarustetuista Lehtipisteistä. Täältä löydät tiedon siitä, mistä lehti on ostettavissa.

Etsi luettavaa