Hyppää sisältöön

Valoa kansalle – Leppävaaran GoGolf Rangella näkee lyödä nyt iltakymmeneen

Keinovalojen avulla harjoittelu pitenee klo 22:een saakka GoGolf Range Leppävaarassa.

Keinovalaistus pidentää mahdollisuutta harjoitella pitkälle iltaan GoGolf Range Leppävaarassa. Valot ovat päällä iltakymmeneen saakka joka päivä.

Lyhyntyneet päivät ovat golfin harrastamisen kannalta huono juttu. Jos haluaa ehtiä pelaamaan täyden kierroksen, täytyy lähteä pelaamaan hyvissä ajoin. Etelässä aurinko laskee jo ennen seitsemää.

Arki-iltana hyvä vaihtoehto pelaamiselle on lähteä happihypylle rangelle, varsinkin jos se on valaistu.

GoGolf on investoitunut tällä kaudella merkittävästi Espoon Leppävaarassa sijaitsevaa rangeensa, josta on tullut nopeasti suosittu harjoittelupaikka.

Uusin satsaus on keinovalaistus, joka mahdollistaa harjoittelun hämärän jälkeen.

GoGolf-perheessä kenttä- ja range-liiketoiminnasta vastaava Petteri Patjas kertoo, että valojen avulla reagoitiin pelaajien toiveisiin ja palautteeseen.

”Lämpimät syyskelit mahdollistaa harjoittelun vielä myöhään illalla mutta pimeys luonnollisesti tuli ongelmaksi. Tehokkaiden led-valojen ansiosta saadaan aktiivista lyöntiaikaa suht vaivattomasti pidennettyä”, Patjas sanoo.

Valaistus kattaa 20 lyöntipaikkaa, ja lyönnin näkee lähes sataan metriin. Valot syttyvät hämärän tullen ja ovat päällä klo 22:een saakka.

GoGolf Range Leppävaara

Etsi luettavaa