Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Kullo Golf

Uusi Crisp-range on Kullo Golfin kauden helmi

KUVA: LASSI-PEKKA TILANDER

Kullo Golfin rangella on tehty rajusti töitä. Odotus on nyt päättynyt ja Crisp-range on avattu 2.7. Tekonurminen range kohdeviheriöineen ja uusitut lähipelialueet tulevat nostamaan Kullo Golfin yleisilmettä merkittävästi.

Kullo Golfin toimitusjohtaja Rauno Pusa on syystäkin tyytyväinen ja voi nyt hengähtää hieman helpottuneesti. Crisp-rangen rakennusprojektin aikataulu venyi, mutta kokenut Pusa ei siitä säikähtänyt. Lopputulos on havainnekuvan lisäksi piirtynyt toimitusjohtajan mielikuviin ja sitä kohti on menty määrätietoisesti viivytyksistä huolimatta. Pusa tietää, että laadukkaan kivijalan rakentamisessa voi tulla viivytyksiä, eikä hötkyilyllä saada aikaan muuta kuin virheitä. Hyvää pitää osata odottaa.

Crisp-rangen ja lähipelialueiden havainnekuva. KUVA: KULLO GOLF

Crisp-rangella lyödään nurmelta. Rangelta löytyy viisi kohdeviheriötä, jotka tekevät lyöntiharjoittelusta miellyttävämpää. Kohdeviheriöiden nurmimatot asennetaan tulevien viikkojen aikana yksitellen. Rangella on käytössä Srixonin uudet ja laadukkaat pallot. Pallojen kerääminen tapahtuu robottikerääjän toimesta. Rangen reuna-alueiden leikkuut hoituvat robottileikkureiden toimesta, joten kenttähenkilökunnan aika vapautuu tärkeämpiin hoitotöihin kentällä.

Crisp-range ja uusittu lähipelialue löytyvät aivan klubitalon läheisyydestä. KUVA: JUSSI EVINSALO

Uuden rangen lisäksi Kullo Golfissa lähipelialueet ovat kokeneet merkittävän kasvojenkohotuksen. Puttigriinillä onnistuu pitkienkin puttien harjoittelu ja lähestymislyöntejä voi harjoitella 70 metriin saakka. Alueella on myös bunkkeri, josta voi lyödä pidempiä lyöntejä rangelle.

Puttigriinit ovat samettisessa kunnossa ja mittaa riittää. KUVA: JUSSI EVINSALO

Kokonaisuuden harjoitusalueella kruunaa Jan Forsellin golfstudio, jossa omaa lyöntiä voi käydä ammattilaisen opettavan silmän alla parantamassa. Apuvälineinä studiolla ovat mm. V1 Pro videokuvausjärjestelmät ja K-Vest 3D -vartalon kulmien ja ajoitusten mittauslaite.

Kullo Golfin alkukauden vauhti on kiihtymässä. Suomen lämmenneet ilmat ja alkanut lomakausi on tuonut pelaajat sankoin joukoin kentälle. Head Caddiemaster Unni Heikkilän mukaan kierrosmäärät näyttävät koilliseen ja pelaajat ovat olleet tyytyväisiä.

Kenttähenkilökunta kenttämestari Kim Wahlroosin johdolla on painanut pitkää päivää, jotta karun talven aiheuttamia haasteita on saatu taklattua. Kullo Golf ei ole säästynyt talven aiheuttamilta vahingoilta, mutta Wahlroos on olosuhteisiin nähden tyytyväinen kentän kuntoon. ”Ja parempaa on tulossa”, Wahlroos tietää varmaksi.

Kullo Golfin pitkäjänteinen matka kohti kärkeä on hyvässä vauhdissa ja prosessi etenee suunnitelman mukaisesti. Pienet ja suuret uudistukset palvelevat tavoitetta, joka on entistä parempi Kullo Golf kaikille pelaajille. Kullon mäellä on hyvä tunnelma ja Pusa tiimeineen toivottaa vieraspelaajat tervetulleiksi tutustumaan alati kehittyvään Kullo Golfiin.

Kullo Golfin sijainti moottoritien varressa on ihanteellinen. Matkaa Helsingistä tulee vain noin 30 minuuttia. Vaikka kentällä kiertää aikaisempaa enemmän pelaajia, mahtuu pelaamaan nopeallakin varoitusajalla.

kullogolf.fi

Etsi luettavaa