Hyppää sisältöön

Unettoman golfarin päiväuni: Crete Golf Club

Onnellinen hymy ei meinaa hyytyä huulilta tätä upeassa maastossa kulkevaa kenttää kiertäessä.

Miltä kuulostaisi golfkohde, josta löytyy yksi vanhimmista eurooppalaisista sivilisaatioista, terveellisyydestä ja tuoreudesta tunnettu ruokakulttuuri sekä kristallinkirkas merivesi yhdistettynä 300 aurinkoiseen päivään vuodessa?

Kreikan suurimmalta saarelta, Kreetalta, löytyy upea, edellä mainitut kriteerit täyttävä golfkenttä, Crete Golf Club. Bob Huntin suunnittelema 18-reikäinen kenttä sijaitsee koskemattomalla ja luonnonkauniilla alueella lähellä Hersonissosta. Vuonna 2015 uudistettu kenttä ja sen moderni klubitalo sekä niitä ympäröivä kaunis vuoristo houkuttelevat niin golfareita kuin ei-golfareitakin ympäri maailman. Modernit mukavuudet, henkeäsalpaava kauneus ja Välimeren maisemat tekevät Crete Golf Clubista ainutlaatuisen ympärivuotisen golfkentän.

Yksi Crete Golf Clubin vetonaula on sen sijainti. Kenttä sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kreetan upeimmista rannoista ja Hersonissosin ylellisistä lomakohteista — eikä lentokentälle aja kuin vartin. Saaren pääkaupunki, Iraklion, löytyy reilun 20 minuutin ajomatkan päästä ja on hyvä kohde paikallisia tuotteita, herkullisia illallisia ja sykkivää iltaelämää etsiville. Lisäksi alueen lähistöltä löytyy kaksi viehättävää, vierailun arvoista kylää: Piskopiano ja Koutouloufari.


Crete Golf Club on mukana GoGolf Destinations Tourilla. Jokaisesta tapahtumasta on mahdollisuus voittaa golf- ja majoituspaketti kohteeseen. 

Ilmoittaudu mukaan: 

Lue lisää


Golfresepti järjestää sekä ohajattuja matkoja, että Stay & Play -paketteja Kreetalle. 

Katso matkat ja varaa unelmiesi golfloma täältä.

Etsi luettavaa