Hyppää sisältöön

Talvikurssit käyntiin myös Tampereen uudessa GoGolf Loungessa – toimi nopeasti ja varaa paikkasi kurssille

Juha Pentikäinen ja Kari Viitanen vastaavat GoGolfin tarvikursseista marraskuussa Nokialle avattavassa GoGolf Loungessa.

Tampereen seudun golfarit hoi! Suositut GoGolfin pienryhmävalmennukset starttaavat marraskuussa Nokialla Juha Pentikäisen ja Kari Viitasen johdolla. 

Nokialle rakennetaan parhaillaan Euroopan moderneinta sisäharjoittelukeskusta, jonka nimi on GoGolf Lounge Tampere. Suuren sisäharjoitustilan yhteyteen avataan myös Golf Skyn jättimyymälä. Kyseessä on todellinen golfarin paratiisi, josta löytyy kaikki, mitä golfari talvikauden aikana tarvitsee.   

Samalla GoGolfin opetustoiminta laajenee uuden harjoittelukeskuksen myötä pääkaupunkiseudulta myös Tampereen suunnalle, kun Nokialla sijaitsevassa Loungessa starttaa marraskuusta alkaen GoGolfin ammattitaitoisen valmennustiimin suunnittelemat monipuoliset ja kehittävät talvikurssit. Valikoimasta löytyy kursseja niin aloitteleville golfareille, pariskunnille, senioreille kuin kokeneemmillekin pelureille. 

Pelaa alle 100 / 90 / 80 / underissa -kursseista asiakas voi valita oman tasonsa tai tulevan kauden tulostavoitteen mukaisen kurssikokonaisuuden. Kurssit sisältävät 9–10 kerran yhteisharjoitukset sekä 30 minuutin yksityisopetuksen. Harjoittelu tapahtuu 4–6 hengen pienryhmissä, yksilöllisyyttä unohtamatta.

Kullekin pelaajalle tehdään henkilökohtainen harjoitusohjelma, jonka mukaan hänen pelaamistaan kehitetään vahvuudet ja heikkoudet huomioiden. Kurssit päättyvät maaliskuussa 2022.


Pelaa alle 90 -kurssi on sinulle, jos…

…et ole vielä pelannut alle 90, tai et pysty siihen säännöllisesti.

…haluat vielä parantaa otetta, lähtöasentoa ja tähtäystä.

…haluat varmemmin toimivan svingin sporttisemman liikkeen ja tasapainon kautta.

…olet valmis panostamaan lähipelin harjoitteluun.

…olet valmis harjoittelemaan myös omalla ajalla yhteistreenien lisäksi.

Varaa paikka kurssilla


Talvikurssien valmentajat esittelyssä

GoGolfin valmennuksista Lounge Tampereessa vastaavat PGA prot Juha Pentikäinen ja Kari Viitanen.

Noin 50 vuotta golfin parissa viettänyt, kokenut golfvalmentaja Juha Pentikäinen odottaa uuden sisäharjoittelukeskuksen avaamista Nokialla innolla. Vuodesta 1991 asti Nokia River Golfissa opettanut Juha on ollut urallaan mahdollistamassa kymmeniä SM-mitaleita ja -mestaruuksiin ja saanut vuonna 2013 PGA ry:n palkinnon PGA:n edustamien arvojen ylläpitämisestä ja kehittämisestä. 

Juha näkee golfvalmentajan ammatin kokonaisvaltaisena työnä. Hän auttaa oppilaitaan näkemään positiivisia asioita svingissä ja antaa työkaluja kokonaisvaltaisesti pelin kehittämiseen. “Paras tapa kehittyä harrastepelaajana on harjoitella talvella”, Juha vinkkaa. Talven aikana tehty työ kantaa hedelmää ja oppiminen näkyy ensi kaudella kentällä. Hän rohkaisee kaikkia nokialaisia golfareita hakeutumaan talven ajaksi GoGolfn kursseille, uuteen sisäharjoittelukeskukseen.

Juhan aisaparina tulevalla sisäkaudella Tampereen GoGolf Loungessa opettaa PGA pro Kari Viitanen. Karin matka golfin parissa alkoi 90-luvun lopulta. Vuosien varrelle on mahtunut työskentelyä niin junioreiden kuin klubipelaajienkin kanssa. 

Karin opetustyyli on selkeä ja rauhallinen. Hänelle on tärkeää, että asiakas ymmärtää, mitä tehdään ja miksi. Karin valmennuksessa on hauskaa! Hän tarjoaa oppilailleen rennon ja hauskan ilmapiirin, jossa kehittyminen on mahdollista. 

”Odotan näkeväni paljon innokkaita kurssilaisia uusissa, hienoissa tiloissa”, Kari kertoo. 

Juha ja Kari käyttävät opetuksissaan Trackman-analysaattoria, jonka avulla sisäopetuksesta tulee interaktiivista ja visuaalista.   

Tutustu GoGolf Lounge Tampereen talvikursseihin tästä.

Etsi luettavaa