Hyppää sisältöön

Tässä ovat suomalaisten lähtöajat Italian Openiin – Välimäellä todella kiinnostava peliryhmä

Marco Simone Golf Club isännöi Ryder Cupia kahden vuoden kuluttua. Tällä viikolla kentällä pelattavaan Italian Openiin osallistuu neljä suomalaista.

Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki ja Mikko Korhonen starttaavat huomenna palkintopotiltaan isohkoon Italian Openiin.

Kolmen miljoonan euron Italian Open käynnistyy torstaina Roomassa, Marco Simone Golf Clubilla.

Vuoden 2023 Ryder Cup -kentällä pelattavassa kisassa nähdään myös huippupelaajia, kun kolme osallistujaa kuuluu maailmanlistan 50 parhaan joukkoon. Kisan ykköspelaajat ovat Englannin Matthew Fitzpatrick (maailmanlistan 24.) ja Tommy Fleetwood (38.). Myös Garrick Higgo (43.) on mielenkiintoinen nimi, sillä nuorta eteläafrikkalaista pidetään potentiaalisena major-voittajana tulevaisuudessa.

Race to Dubai -rankingissa korkeimmalla on puolestaan Australian Min Woo Lee, joka on kymmenentenä.

Suomesta kisassa ovat mukana Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

Suomalaisten lähtöajat ja -ryhmät

Klo 8.50 Mikko Korhonen–Wilco Nienaber–Jorge Campillo

Ensimmäisenä suomalaisista lähtee matkaan Korhonen, jonka pelikaverit ovat Etelä-Afrikan Wilco Nienaber ja Espanjan Jorge Campillo, joka on Korhosen tapaan kaksinkertainen ET-voittaja.

Klo 9.10 Kalle Samooja–Julian Suri–David Horsey

Yhdysvaltalainen Julian Suri on voittanut European Tourilla kertaalleen, englantilaisella David Horseyllä on neljä ykköstilaa.

Klo 9.20 Sami Välimäki–Garrick Higgo–Min Woo Lee

Todella mielenkiintoinen nuorten lupausten ryhmä, jonka keski-ikä on alle 23 vuotta. Nuorukaisilla on yhteensä kuusi European Tour voittoa: Higgolla kolme, Leellä kaksi ja Välimäellä yksi. 

Klo 15.10 Tapio Pulkkanen–Joel Sjöholm–Steven Brown

Nousukuntoinen Hattu-Tapio saa peliseurakseen Ruotsin Joel Sjöholmin, jonka tavaramerkki ovat pussihousut. Steven Brown on ET-voittaja vuosimallia 2019.

Kilpailua voi seurata tuttuun tapaan torstaista sunnuntaihin Elisa Viihde Viaplay -palvelusta ja V Sport Golf -kanavalta. Tässä lähetysajat:

  • To 14.30–20.00
  • Pe 14.30–20.00
  • La 13.00–19.00
  • Su 14.00-19.00

Italian Openin lähtöajat

Etsi luettavaa