Hyppää sisältöön

Antti Tiitola on Golfliiton uusi puheenjohtaja – näin kävi ehdotukselle korottaa jäsenmaksua

Antti Tiitola valittiin Suomen Golfliiton uudeksi puheenjohtajaksi.

Suomen Golfliiton syyskokous kokoontui tänään ja valitsi lajiliitolle uuden puheenjohtajan.

Antti Tiitola on valittu Suomen Golfliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Äänestyksessä mentiin toiselle kierrokselle, jolla Tiitola peittosi vasta loppuvaiheessa puheenjohtajakisaan mukaan tulleen Mika Sutisen.

Tiitola sai toisella kierroksella äänistä 128 ja Sutinen 95. Toiseen kierrokseen jouduttiin koska kukaan neljästä ehdokkaasta ei saanut ensimmäisellä kierroksella yli 50:ttä prosenttia äänistä.

Puheenjohtajaksi oli ehdolla Tiitolan ja Sutisen lisäksi myös Mika Walkamo ja Juha Hakola. Myös ensimmäisellä kierroksella Tiitola keräsi eniten ääniä: 107. Sutinen sai 71, Walkamo 44 ja Hakola 5 ääntä.

”Suuri kiitos luottamuksesta. Puheenjohtajavaalissa oli golfin kannalta luksustilanne, kun ehdolla oli monta loistoehdokasta. Se on ehdoton rikkaus lajille. Lupaan laajasti kiertää kenttiä ympäri Suomea ja kuunnella miten voisimme auttaa ja tukea. Tietysti aloitan pikaisesti myös tutustumisen liiton ja sidosryhmien arkeen ja toimihenkilöihin”, Tiitola sanoi Golfliiton tiedotteessa.

Tiitola oli Suomen Golfliiton nimitysvaliokunnan valitsema ehdokas puheenjohtajaksi. Hän on 55-vuotias yritysjohtaja, joka nykyään työskentelee konsulttina oman yrityksenä kautta.

Helmikuuhun asti hän työskenteli Motonetin ja Varaosamaailman omistavan Broman Groupin toimitusjohtajana. Tätä ennen hän teki töitä johtajana Nesteellä ja VR-yhtymässä.

Moni saattaa muistaa Tiitolan siitä, että hän oli Suomen Lidlin ensimmäinen toimitusjohtaja eli hän oli tuomassa uutta saksalaisketjua Suomeen.

Koulutukseltaan 55-vuotias Tiitola on ylioppilasmerkonomi, jolla on myös kaksi saksalaista kaupan alan tutkintoa. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi poikaa. Hän on espoolaisen Master Golf Clubin jäsen.

Tiitola seuraa tehtävässään Hanna Hartikaista, joka istui puheenjohtajana kolme kahden vuoden kautta, mikä on SGL:n sääntöjen mukaan maksimimäärä.

”Golfliitto saa hienon puheenjohtajan Antista jatkamaan kehitystyötä kohti tulevaisuuden haasteita. Muistetaan, että Suomi Golf olemme me kaikki.”

Liittokokouksessa esitettiin myös jäsenmaksun korotusta kolmella eurolla per rekisteröitynyt jäsen. Tämä ehdotus ei kuitenkaan mennyt läpi, vaan selvä enemmistö äänesti esitystä vastaan.

Mainos

Hyvä Suomi – hopeahumussa huippualennus GoGolf Play -pelioikeuksiin

Alennuskoodilla HIIHTONIILO saat 50 € alennuksen kaikista GoGolf Play -pelioikeuksista. Tarjous ei koske Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta. Tarjous on voimassa 6.3. saakka.

Juttua korjattu äänimäärien osalta.

Etsi luettavaa