Hyppää sisältöön

Saa lyödä ulkona – Paloheinä avaa rangen torstaina

Paloheinän rangella paikkoja kuntoon laittaneet ottivat jo keskiviikkona tuntumaa harjoitteluun

Maamme suurin harjoituskeskus avautuu ensimmäisten joukossa ”yleisön pyynnöstä.” Ulkona lyöminen on pukeutumislaji, Paloheinässä riittää jo loppuviikosta väkeä, mikäli säät pysyvät kohtuullisina

Paloheinä Golfin toimitusjohtaja Kati Heimonen ahersi keskiviikkona muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa valmistaen rangea avauskuntoon.

”Olemme valmistautuneet vakiintuneilla työmenetelmillä ja rutiineilla näihin hetkiin. Laaja kohdealueemme hiekoitettiin, kelien osuessa kohdilleen ajoimme traktorilla yhden kerroksen lunta pois. Tämänkin jälkeen on monia työvaiheita riittänyt”, Heimonen kuvailee projektia.

Klubitalo ja kahvila avataan torstaina kello 10.00.

Harjoitusnälkäisiä golfareita on pyörinyt Paloheinän parkkipaikalla ja puhelin on soinut tiheään, kun kauden avaustaan odottavat harrastajat ovat etsineet vastausta rangen avaamisen päivämäärään.

”Kyllä sen kyselyiden määrästä huomaa, että polte rangelle ja kentille on suurella joukolla kevään lähestyessä erittäin kova.”

Paloheinän yhdeksänreikäisen kentän avaamiseen kuluu Heimosen mukaan vielä viikkoja.

”Yleensä saamme sen hyvään pelikuntoon huhtikuun puolivälissä. Tekonurmesta ansiosta par-3 kenttämme Evergreen aukeaa  oletettavasti jo seuraavalla viikolla”, hän jatkaa.

Paloheinässä koulutettiin kaudella 2018 eniten Green Cardin suorittaneita. Hanna Teerijoen johtaman HIFK Golfin koulutusputken läpi kävi 604 uutta harrastajaa.

Yhdistelmätuote Paloheinän ja Kulloon kentille oikeuttavan pelioikeuden osalta myi jo ensimmäisellä kaudella 2018 hyvin.

”Sen osalta kysyntä ja myynti on ollut jo edellisvuotta vilkkaampaa. Iloisia olemme myös siitä, että HIFK Golfin jäsenmäärä oli hyvässä kasvussa. Alkavalla kaudella panostammme entistäkin vahvemmin junioritoiminnan kehittämisen eteen”, Heimonen kertoo lopuksi.

 

Etsi luettavaa