Hyppää sisältöön

Ringside Golf: Viihtyisä täyden palvelun golfkeskus hyvien kulkuyhteyksien päässä

Ringside Golfin viihtyisällä klubilla on aurinkoinen terassi

Ringside Golfissa kierretään kenttää joutuisasti, viihdytään klubitalon palveluista ja arvostetun ravintolan antimista nauttien, sekä pelataan myös padelia.

ESPOO RINGSIDE GOLFIN lempinimeksi on vakiintunut  “Rinkku”, joka sopii erinomaisesti golfkeskukselle sen välittömän ja mutkattoman hengen ansiosta.

Ringside Golf lukeutuu jäsenmäärältään (2 899) maamme suurimpiin.

Pelaajien, harjoittelijoiden, opetuksessa kävijöiden sekä klubitalon palveluita käyttävien määrällä mitaten Rinkku on yksi maamme eloisimmista 18-reikäisistä golfkeskuksista.

Kiireen tai ruuhkan tunne ei kuitenkaan paina päälle: kaikki palvelut ovat kompaktisti klubitalon lähistöllä, ja kenttä vetää joutuisasti. 

“Meillä kaikki asiakkaat, omat ja vieraat, otetaan ystävällisesti vastaan”, painottaa toimitusjohtaja Ari Vepsä.

KEHÄ III:N KUPEESSA sijaitsevaan Rinkkuun ajaa nopeasti eri puolilta pääkaupunkiseutua. Ensikertalainen aistii nopeasti, että täällä viihdytään, tunnelma on rento. Golfyhteisön toimintamalli ja etiketti on rakentunut 30 toimintavuoden aikana kenttää ja peliä kunnioittavaksi.

Pelaaja ensin -kyselyissä Ringside Golf saa viihtyvyyden osalta huippupisteet, mikä oli tärkeä osatekijä, kun se kaudella 2018 valittiin vuoden golfseuraksi Suomessa. 

Kosti Kurosen suunnittelema kenttä on selkeästi hahmottettavien väylien johdosta pelattavuudeltaan erinomainen.

Hyvää tulosta ja birdiejä janoavat saavat näyttää osaamistaan etenkin kolmella myötämäkeen pelattavalla par-viitosella sekä kolmella lyhyellä par-nelosella, joilla kaikilla on myös hampaita tuottaa korttiin isoja tuloksia otteen hapuillessa.

Vähemmän osaavien viihtyvyyteen on panostettu järkevällä tavalla. Karheikot ovat lyhyitä, eikä palloja tarvitse etsiä. 

Haasteita kenttä tarjoaa maisemaa elävöittävien vesiesteiden, peltoväylillä normaalia voimakkaampien tuiulien, ja luonnikkaiden viheriöidensä kautta.
 

18-REIKÄISEN KENTÄN lisäksi range, puttiviheriö, lähipelialueet ja par 3 -kenttä ovat kutsuvasti lähes pihapiirissä.

“Kilpailutoiminta on vilkasta ja jäsenten pelitaidon kehittäminen tavoitteemme. Meillä on erittäin aktiivista toimintaa kilpapelaajien lisäksi senioreille, naisille ja etenkin junioreille, joita käy harjoitusryhmissä toista sataa.”

Ringsideen valmistuu kesällä kaksi padel-kenttää, joita erityisesti toivottiin Ringside Golfin osakkaiden kyselytutkimuksessa.

Kokonaisvaltaisuutta palveluntarjontaan tuo klubitalon yläkertaan avattu Kehonhuoltopuoti.

Koulutetut hierojat, caddiemasterin toimistossa aiemmin työskennellyt Meimi Nyström sekä Josua Eronen tarjoavat urheilualan kokemuksensa pohjalta klassisen hieronnan lisäksi muun muassa urheiluhierontaa sekä kinesioteippausta.

Jussi Kiven kuudetta vuotta isännöimä Ringsiden klubiravintola on ollut useana vuonna Pelaaja ensin -kyselyissä vieraspelaajien arvioissa kärkisijoilla. Kaudella 2019 se kipusi ykköseksi Suomessa. Erittäin suosituiksi ovat nousseet kaikille avoimet, joka toinen perjantai järjestettävät barbeque-illat.

Rinkkuun ja sen palveluihin kannattaa käydä tutustumassa.

“Ringside Golf on etenkin pariskunnille ja perheille erinomainen paikka harrastaa, yhdessä ja erikseen”, Ari Vepsä muistuttaa lopuksi.

Hyödynnä Ringside Golfin diilit GoGolfin verkkokaupassa

Etsi luettavaa