Hyppää sisältöön

Pohjoinen ulottuvuus: Levi Golf

Kesällä Levillä golfataan yöttömässä yössä. Syksyllä pelaaja voi nähdä kierroksellaan myös revontulia.

Moni matkustaa supersuositulle Leville talvella ja keväällä hiihtämään, mutta harva tulee ajatelleeksi sitä kesäkohteena. Kesällä Levin pääsee kuitenkin kokemaan aivan uudella tavalla. Lapin yötön yö pidentää maisemien katseluaikaa, eivätkä kesäiset näkymät todellakaan jää talvimaisemien varjoon. Levin Gondoli-näköalahissin kyydissä pääsee kokemaan Pallaksen, Aakenuksen, Oloksen ja Ylläksen tunturimaisemien lumon. Ne, joille pelkkä katselu ei riitä, voivat lähteä samoihin maisemiin patikoimaan, pyöräilemään, kalastamaan tai ratsastamaan. Levin-matkalle kannattaa pakata mukaan vähän kaikkea — jopa golfmailat. Leviltä löytyy nimittäin Suomen pohjoisin golfkenttä.

Levin upea 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee henkeäsalpaavissa luonnon muovaamissa tunturimaisemissa Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa. Upeat maisemat ja lappilainen ote tekevät golfaamisesta Levillä ikimuistoisen — ja tyynnyttävät tulisimmankin pelaajan.

Pohjoisessa luonto on iso osa kaikkea, niin myös golfia. Paikallissäännöt onkin hyvä opetella etukäteen — ihan siltä varalta, että poro sattuu haittaamaan esteetöntä svingiä. Kesällä, kun yö on yötön, Levillä on mahdollista pelata golfia kellon ympäri. Perinteisen golfin lisäksi Levillä voi pelata myös 18-väyläisillä frisbee- ja minigolfradoilla.


GoGolf Destinations Tour

Levi Golf & Panorama -hotelli ovat mukana Destinations Tourilla kaudella 2018. Destinations Tourilla jokaisella reiällä esitellään aina uusi matkakohde ja mikä parasta: jokaisella reiällä voit voittaa golf- ja majoituspaketin tähän huikeaan kohteeseen. Unohda lyöntipeli, pistebogey, scramble ja muut perinteiset pelimuodot, sillä kesän siisteimmissä golftapahtumissa jokaisella reiällä pelataan omaa erikoiskilpailuaan. Näitä kisoja ei kannata jättää väliin mistään hinnasta. Lue lisää. 

29.7. Hirsala Golf

31.7. Linna Golf

2.8. Kultaranta Golf

4.8. Tahko Golf

LUE LISÄÄ


Guide-diili: Levi Golf & Panorama Hotel golfpaketti 49 € / hlö / vrk 2 hh huoneessa

Lue lisää

Levi Golfin ja Hotel Levi Panoraman ruskapaketti kahdelle 69 € / hlö / vrk 2 hh huoneessa

Lue lisää

Etsi luettavaa