Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Revontuli Golf

Revontuli Golf – lähempänä kuin arvaatkaan

Iso-Virmaksen rannalla sijaitsevassa Revontuli Golfissa ei kannata vain piipahtaa pelaamassa golfia, vaan viipyä pitempään rentoutuen ja erilaisten aktiviteettien parissa. KUVA: REVONTULI GOLF

Keskellä Suomea sijaitseva täyden palvelun Revontuli Golf on helposti saavutettavissa eri suunnista ja sieltä löytyy mielekästä aktiviteettia koko perheelle. Golfilla tai ilman. 

Loman rentous löytyy helppoudesta. Se toteutuu Revontuli Golfissa. Kaikki on kasattu kompaktiin pakettiin, eikä autolla tarvitse liikkua paikasta toiseen.

Miltä kuulostaisi golfkierroksen jälkeen savusauna ja poreallas järven rannalla? Löylyjen jälkeiset jälkipelit on hyvä hoitaa keilahallin puolella. Ruokapuolesta ja nestetasapainosta vastaa Bowling Diner. Eikä sen jälkeen tarvitse unta houkutella tähtitaivaan alla  lasi-iglussa, joissa voi yöpyä myös talvella. Tuolloin golf vaihtuu luontevasti hiihtämiseen ja lasketteluun Häkärinteillä.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy myös mökeistä ja  hotellihuoneista. Järvenrannan saunamaailmasta löytyy seitsemän saunaa, kaksi isoa takkatupaa ja kolme poreallasta. Kolme erilaista ravintolaa pitävät nälän maistuvasti loitolla. Laajan tarjonnan vuoksi Revontuli Golf on myös mainio valinta yritystilaisuuksien pitämiseen. Majoituskapasiteetti mahdollistaa yli 200 vieraan majoittamisen ja rannan saunamaailma yhdessä Virmashuvilan kanssa toimivat loistavasti isommankin porukan jälkipelien tukikohtana. 

Alueelta löytyy mukavia maastopyöräreittejä. KUVA: REVONTULI GOLF
Golfkierroksen tai maastopyörälenkin jälkeen on mukava rentoutua porealtaassa. KUVA: REVONTULI GOLF

Revontuli Golfin vaihteleva kenttä tarjoaa haasteita kokeneemmallekin pelaajalle. Rennon ilmapiirin kenttä on oiva valinta myös vähemmän pelanneille ja useimmilla väylillä pallot löytyvät helpostikin.

Kenttä kiertää keskellä olevaa mäkeä, jonka laelta on hulppeat näkymät Iso-Virmas-järvelle. Kierroksen aikana nähdään peltomaista avonaisuutta, välillä sukelletaan puiden joukkoon ja korkeuserojakin löytyy. Lämmin kesäpäivä kirvoittaa hikipisarat melkoisella varmuudella paidan selkään ja kentän monimuotoisuus yhdessä valkoisen bunkkerihiekan kanssa yllättää.

Perhelomalla kaikki eivät golfaa. Se ei ole Revontulessa ongelma. Tylsyys ei pääse yllättämään, valinnan vaikeus on todennäköisempi vaihtoehto. Kun osa seurueesta kiertää kentällä, voivat muut hypätä fat biken selkään ja suunnata maastoon. Yhtä hyvin voi nauttia SUP-laudoilla, vesipolkupyörillä tai soutuveneellä järvimaisemista. Kaverista voi ottaa mittaa myös keilaradalla tai frisbeegolfin kanssa. 

”Olemme saaneet paljon kiitos monipuolisista aktiviteeteista, koska kaikki eivät aina golfaa”, Revontuli Golfin toimitusjohtaja Tiia Valkama kertoo.

Keskellä Suomea sijaitsevaan Revontuli Golfiin on helppo saapua autolla eri puolilta. Helsingistä matkaan kuluu vain alle 3,5 tuntia, Tampereelta 2,5 tuntia ja Jyväskylästä vain hieman reilu 30 minuuttia. Golfkärpäsen purtua matkan ajaa helposti edes takaisin samana päivänä, mutta parhaan kokemuksen Revontuli Golfissa saa viipymällä. Vasta silloin kokonaisuus aukeaa ja olemisen helppous vie mukanaan. 

Etsi luettavaa