Hyppää sisältöön

Paltamo Golf: Kappale kauneinta Suomea

Moni on menettänyt sydämensä Paltamon golfkentän upeille järvimaisemille

Paltamo Golf pärjää vuosi toisensa jälkeen erinomaisesti erilaisissa kenttärankingeissa. Menestys ei selity vain ainutlaatuisilla näkymillä Oulujärvelle, vaan suunnittelija Ronald Fream on tehnyt kentällä erinomaista työtä myös layoutin suhteen.

Kenttä tarjoaa peli-iloa ja haasteita eritasoisille pelaajille. Mieleenpainuvimmat reiät sijaitseva kuitenkin järven rannalla. Esimerkiksi kymppireiällä (par 5) lyödään backteeltä veden yli sekä avauksessa ja lähestymisessä. Huikeita ovat myös kaikki takaysin kolme par 3:sta, jotka viistävät Oulujärveä tai vähintäänkin sijaitsevat sen tuntumassa.

Vaikka kenttä sijaitsee pohjoisessa, se on hyvässä kunnossa jo alkukesästä. Myös harjoituspaikat on rakennettu niin, että harjoittelu on mahdollista aikaisin keväällä. Paltamo Golf sijaitsee Kajaanin ja Oulun välissä 40 km Kajaanista ja 90 km Oulusta.

Kierroksen takia sinne kannattaa matkustaa kuitenkin kauempaakin, sen verran ainutlaatuisen golfelämyksen kenttä pelaajalle tarjoaa. Alueelta löytyy mökkimajoitusta ja vaunualue matkailijoita varten.

Info: PALTAMO GOLF Par 72 | Avattu 1990 Pituus 6 153 | 5 484 | 5 133 | 4 829 Arkkitehti Ronald Fream

Guide-tarjous: 48 h golfia + 1 yön mökkimajoitus max 8 hengelle 500 €

Guide-reikä: Paltamo Golf 10.väylä

Etsi luettavaa