Hyppää sisältöön

Palauta Guide -kortti perjantaihin mennessä ja voita Qatar Airwaysin lennot mihin tahansa!

Guide tuloskortin palauttaneiden kesken arvotaan Qatar Airwaysin lennot minne tahansa

GoGolf Guiden huikeat edut ovat olleet ahkerasti hyödynnettynä golfkesän 2018 aikana. Guide -kenttä muodostuu 18 GoGolf -yhteistyökentän nimikkoväylästä. Tiesitkö, että mitä useamman pelaat, sitä todennäköisemmin pääset maailman ääriin Qatar Airwaysin siivin?

GoGolf Guide -edut ovat olleet käytettävissä kaikille GoGolfin jäsenille. Kyseiset edut ovat olleet pelaamistuotteiston suosituimpia läpi kesän 2018. Kuten varmasti kaikki GoGolf Guiden omistajat ovat huomanneet, Guiden alusta löytyy tuloskortti. Kortissa on merkattuna kuvitteellinen 18-reiän kenttä, jossa on väylä 18:lta eri kentältä. 

Guide -kilpailussa on luvassa ehkä paras palkinto koko GoGolf -perheessä. Kaikkien tuloskortin palauttaneiden kesken arvotaan Qatar Airwaysin lennot IHAN MIHIN TAHANSA kohteeseen maailmassa. Ja mikä parasta, mitä useamman väylän olet pelannut, sitä todennäköisempää matkalle pääseminen on. Jokaista pelattua reikää kohden saa yhden arpalipukkeen. Guide -kortti kannattaa siis palauttaa, vaikka olisi pelannut vain yhden väylistä. 

Etujen käyttämiseen ja Guide -kilpailuun osallistuminen vaatii GoGolfin jäsenyyden. Kierrosta ei ole välttämättä tarvinnut ostaa GoGolfin verkkokaupan kautta, mutta voittajan tuloskortti tarkistetaan seurojen järjestelmän kautta. Huijareita ei taaskaan hyväksytä, vaan nimen tulee löytyä jokaisen pelatun kentän järjestelmästä. 

Guide -kortin voit tulostaa myös verkosta alla olevasta linkistä, täyttää sen ja toimittaa GoGolfin toimistolle postitse tai laittaa screenshotin suoraan sähköpostiin caddiemaster@gogolf.fi. Jos et muista tarkkaa väyläkohtaista tulosta kyseiseltä reiältä, ei se oli vakavaa. Merkkaa kyseiselle väylälle vaikka par-tulos – tärkeintä, että olet pelannut väylän kesän aikana.

Kilpailun säännöt ja ehdot tästä

Tuloskortin voi ladata tästä.

Etsi luettavaa