Hyppää sisältöön

Osallistu viikkokilpailuun GoGolf Loungessa – holaripalkintona yli 1 300 euron suihkusetti Damixalta

Jokainen GoGolf Loungen viikkokilpailussa holarin tehnyt palkitaan Damixa Silhouette -suihkupaketilla.

GoGolf Lougen viikkokilpailuissa on holaripalkintona tanskalaisen Damixan tarjoama Silhouet-suihkupaketti kaikille holarin tekijöille.

GoGolf Loungessa pelataan talven läpi viikkokilpailuja. Homma toimii siten, että voit ilmoittautua kilpailuun normaalin TrackMan-pelin yhteydessä ilman erillistä kilpailumaksua.

Yksi kilpailu kestää kaksi viikkoa ja tulokseen lasketaan aina ensimmäinen yritys. Viikkokilpailujen pelimuoto ja kentät vaihtelevat.

Parhaat tulokset palkitaan vaihtuvilla tavarapalkinnoilla. 

Lisäksi jokainen holari palkitaan erikseen. Holaripalkintona GoGolf Loungen viikkokilpailuissa on peräti 1 361 euron arvoinen Damixa Silhoutte -suihkupaketti.

Mattamusta on yksi Damixa Silhouetten neljästä värivaihtoehdoista.

Mattamusta on yksi Damixa Silhouetten neljästä värivaihtoehdoista.

Damixa

Tanskalaisen Damixan Silhouet-sarjan puhdas ja skandinaavinen design sopii kauniisti tämän päivän kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Yläsuihkun yksinkertainen muotokieli tekee kylpyhuoneestasi hienostuneen ja ajattoman. 

Paketin voi valita neljästä eri värivaihtoehdosta: mattamusta, harjattu messinki, harjattu kupari ja teräs. Settiin kuuluu sekä ylä- että käsisuihku. Erilaisia suihkutoimintoja on kolme.

Mattamusta on kauniisti minimalistinen, jonka tummanpuhuva läsnäolo muodostaa täydellisen kontrastin moderniin kylpyhuoneeseen. Teräs, harjattu messinki ja harjattu kupari ovat puolestaan tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat melkein mihin tahansa kylpyhuoneympäristöön.

Silhouet-sarjan suihkupaketeissa on PVD-pinnoite, joka tarjoaa kovan ja erittäin kestävän pinnan. Se kestää korroosiota ja värjäytymistä, eikä pinta naarmuunnu helposti. Pinnoitteen ansiosta se on myös helppo pitää puhtaana.

Tutustu Damixan laajaan vesikalustevalikoimaan ja inspiroidu väreistä Damixan verkkosivuilla ja löydä lähin myyntipaikkasi laajasta jälleenmyyntiverkostosta.


Mikä on Damixa?

Damixa kuuluu ruotsalaiseen  Fm Mattsson Mora Groupiin, joka perustettiin yli 150 vuotta sitten Moran kaupungissa Ruotsissa. Damixan tarina alkoi vuonna 1932 Odensessa, Tanskassa. Yrityksen pääkonttori, tuotekehitys, suunnittelu ja tehdas ovat sijainneet siellä siitä saakka.
Fm Mattsson Mora Groupin tuotemerkit ovat Mora ja Damixa. Fm Mattsson Mora Groupilta löydät vesikalusteet golfklubille, kotiin, töihin ja mihin ikinä tarvitsetkaan vesikalusteita.
Damixan innovatiivisuudesta kertoo se, että vuonna 1966 se toi myyntiin Euroopan ensimmäisen yksiotehanan, joka nykyään on päivän selvä asia kylpyhuoneissa ja keittiöissä. Damixa toi ensimmäisenä markkinoille sinipunaisen nastan tavallisiin yksiotehanoihin kertomaan kummalta puolelta tulee lämmintä tai kylmää vettä.
Yksinkertaista, mutta toimivaa!

GoGolf Loungen varsinaiseen viikkokilpailuun rekisteröidään ainoastaan viikon ensimmäinen suoritus, mutta holaria ja laadukasta suihkupakettia jahdata halutessaan aina kun pelaa TrackManilla, kunhan ilmoittautuu viikkokisaan mukaan ennen pelin aloittamista.

Näin ilmoittaudut GoGolf Loungen viikkokilpailuun:

  1. Varaa aika TrackManista.
  2. Valitse TrackManin valikoista Tournament-kohta, johon on valmiiksi syötetty pelimuoto ja -säännöt.
  3. Kirjaudu TrackMan-tunnuksillasi peliin. (TrackMan-tunnukset kannattaa luoda etukäteen.)
  4. Pelaa ja nauti onnistumisista. Mikäli teet holarin, ole yhteydessä henkilökuntaan.

Etsi luettavaa