Hyppää sisältöön

Nyt lyödään palloa ilmaan ulkona: Leppävaaran GoGolf Range ja GoGolf Megarange aukesivat

Golfrangejen aukeaminen tarkoittaa sitä, että golfkauden alku lähestyy kovaa vauhti. Joko ajattelin mennä tänä viikonloppuna treenamaan?

Leppävaaran GoGolf Range ja GoGolf Megarange ovat nyt auki. Ahkeran harjoittelijan kannattaa nyt hyödyntää messutarjoukset ja ladata kortti täyteen pallokoreja.

Lumet sulavat nyt jo niin kovaa vauhtia, että on vain ajan kysymys, kun golfkenttiä aletaan avata. Sitä odotellessa voi jo mennä rangelle lyömään palloa ja jännittämään, miten svingi on talvehtinut ja valmistautumaan oikeille golfkierroksille.

Aiemmin uutisoimme, että Paloheinä Golfin ja Peuramaa Golfin ranget ovat jo auenneet. Nyt pääsee lyömään palloa myös Leppävaaran GoGolf Rangella sekä Megarangella Vantaalla.

Leppävaarassa ja Megarangella pallokone on auki joka päivä, pienellä säävarauksella. Palloja koneesta saa ulos maksukortilla ja GoGolfin rangekortilla, jos rangekortilla on saldoa jäljellä viime vuodesta.

Mikäli saldo on päässyt ehtymään, sitä voi käydä lataamassa GoGolf Loungessa, jossa myydään myös uusia rangekortteja. Megarangella on asiakaspalvelu auki tänä lauantaina klo 10–16. Tuolloin pallokorttien hankkiminen ja lataaminen onnistuu myös paikan päällä.

Uusia pallokoreja ostaessa kannattaa huomioida, että Golfmessut-kampanja on paraikaa käynnissä, joten mitä enemmän pallokoreja kortille lataat, sitä enemmän säästät.

Messudiilit GoGolf Rangelle

Käynnissä olevan Golfmessut-kampanjan aikana GoGolf Shopissa myydään myös rangepallo-paketteja todella edulliseen hintaan. Valitse siis itsellesi sopiva paketti. Tarjoukset on voimassa rajoitetun ajan.

  • 10 koria palloja: 25 € (norm. 39 €)
  • 20 koria palloja: 39 € (norm. 69 €)
  • 50 koria palloja: 69 € (norm. 149 €)
  • 100 koria palloja: 119 € (norm. 249 €)

GoGolf Megarange Airport sijaitsee Vantaalla, Tuupakassa aivan Kehä III:n varrella. Viime kaudella rakenteilla olleet tietyöt ovat nyt ohi, joten rangelle pääsee jälleen kätevästi Turvelaaksonkujaa, eikä kiertotietä tarvitse käyttää.

Espoossa sijaitsevan GoGolf Range Leppävaaran osoite on Säterinpuistotie 1.

MAINOS

Season Sale – Green fee -tarjoukset

GoGolf Shopin Season Sale -tarjouksista löydät green feet ja loppukauden pelioikeudet edullisesti. Klikkaa itsesi syksyn edullisimmille green fee -ostoksille! 💙

Etsi luettavaa