Hyppää sisältöön

Golfkauden alkaminen lähestyy kovaa vauhtia – ensimmäiset ranget on jo avattu

Peuramaan rangella ehdittiin jo avata ennen takatalven tuloa. Nyt se on jälleen auki. KUVA: JANNIKA KAIKKONEN

Peuramaa Golfin range aukesi tänään. Rangea pidetään auki säävarauksella läpi kevään.

Helsinkiläinen Paloheinä Golf ehti ensimmäisenä. Sen range avattiin jo viime viikolla. Tiettävästi hyvänä kakkosena tulee Kirkkonummella sijaitseva Peuramaa Golf, jonka harjoitusalue avattiin tänään tiistaina kello 10.

Paloheinässä on vielä toistaiseksi käytössä lyöntirajoitus, eikä palloa saa lyödä 150 metriä pidemmälle. Sen sijaan Peuramaalla palloa voi lyödä myös pitkillä mailoilla.

Peuramaan rangen aukiolo kannattaa varmistaa kevään aikana etukäteen golfkentän verkkosivuilta, sillä pakkasella ja lumisateella range pidetään suljettuna.

”Rangella maksutapana ovat Nayax- ja Solo-maksukortti. Aiemmin ostetut poletit toimivat myös. Klubitalolta voi ostaa range-kortteja ja poletteja aukioloaikoina”, Peuramaa kertoo verkkosivuillaan.

Peuramaalla korillinen palloja maksaa 3,5 euroa. Kymppikortin hinta on 34 euroa. Peuramaan rangella toimivat myös GoGolfin pallokortit.

GoGolf on Peuramaa Golfin suurin omistaja.

Onko jossain muuallakin jo range jo auki tai aukeamassa? Lähetä meille vinkki sähköpostitse: jussi@gogolf.fi.

MAINOS

Season Sale – Green fee -tarjoukset

GoGolf Shopin Season Sale -tarjouksista löydät green feet ja loppukauden pelioikeudet edullisesti. Klikkaa itsesi syksyn edullisimmille green fee -ostoksille! 💙

Etsi luettavaa