Hyppää sisältöön

NRG:ssä tehtiin kauden ensimmäinen GoGolfin jäsenen tekemä holari: ”Spinnillä kuppiin, olihan suonenveto”

Veli-Pekka Franssila onnistui tekemään pääsiäispyhinä hole-in-onen.

Veli-Pekka Franssila oli tällä kaudella tiettävästi ensimmäinen GoGolfin jäsen, joka onnistui tekemään hole-in-onen. Koska klubiravintolat ovat suljettuna, Pohjantähti tarjoaa holari-vakuutetuille tarjoilut takautuvasti.

GoGolfin jäsenyyteen kuuluu myös tänä vuonna Pohjantähti-vakuutusyhtiön hole-in-one-vakuutus. Se takaa holarin tekijälle kuohuvatarjoilut klubiravintolassa.

Ja mikä parasta: tämän kauden ensimmäinen GoGolfin jäsenen tekemä hole-in-one on jo nähnyt päivänvalon. Ässässä onnistui Nokia River Golfin Veli-Pekka Franssila, joka tarvitsi River-kentän 18. reiällä vain yhden lyönnin toimittaakseen pallon tiiltä reikään.

Franssila tuntee kotikenttänsä metkut, sillä hän lähti lyömään lyhyen par 3 -reiän avausta selkeällä suunnitelmalla.

”Kylmässä kelissä kaikki peliin ja tähtäys lipun takana olevaan rinteeseen 56-asteisella wedgellä”, Veli-Pekka kertoi NRG:n Facebook-päivityksessä.

”Nappilyönti ja pallo spinnillä kuppiin! Olihan suonenveto”, hän jatkoi.

Nokia River Golf tarjoaa tänä vuonna jäsenilleen GoGolfin jäsenyyden, joten Veli-Pekka olisi voinut tarjota golfperinteen edellyttämät kuohujuomat klubiravintolassa vakuutusyhtiön piikkiin, mutta pannahinen sentään: koronaepidemian vuoksi ravintolat ovat nyt suljettuna ja kuohuviinipullot jäivät klubilla poksauttamatta.

Onneksi GoGolfin yhteistyökumppanilla Pohjantähdellä on yhtä paljon pelisilmää kuin taidokkaalla holaritekijällämme. Se nimittäin lupaa, että ravintoloiden sulkuaikana tapahtuneet holaritarjoilut voidaan järjestää takautuvasti, kunhan klubiravintolat avaavat jälleen ovensa.

GoGolfin jäsen, jolla on holarivakuutus aktivoituna, voi tarjota klubilla 250 euron edestä kuohuvaa kentällä samaan aikaan olleille pelaajille. ”Vahingon” korvaussumma on mahdollista tuplata 500 euroon kilpailuttamalla vakuutukset Pohjantähdellä.

Franssila onnistui holarissa muuten myös oikealla reiällä, sillä River-kentän päätösreikä sattuu olemaan Lexus Tampereen kumppanuusväylä. Tämä tarkoittaa sitä, että Franssila saa käyttöönsä Lexuksen viikoksi.

Luksusautolla hän voi kurvailla ensi kesänä golfkentille tekemään uusia sankaritekoja.

Etkö ole vielä GoGolfin jäsenen. Katso ensin, tarjoaako kotiseurasi sinulle jäsenyyden. Jos näin ei ole hanki jäsenyys huikeine etuineen verkkokaupastamme.

Etsi luettavaa