Hyppää sisältöön

Nordcenter panostaa laatuun: ”Kevät on hyvä aika tutustua kenttäklassikkoon”

Nordcenterin klubitalo on maamme näyttävimpiä ja sisätiloiltaan entistäkin tyylikkäämpi

86-vuotias selostajalegenda Anssi Kukkonen avasi perjantaina latua Nordcenter Freamillla, joka jo vuodesta 1988 on ihastuttanut ja vihastuttanutkin golfareita haastellisuudellaan

Perjantaina kello 10.00 avattiin Raaseporissa Nordcenterin kentistä ”alkuperäinen”, suunnittelijansa Ronald Freamin nimeä kantava,  jota syystäkin pidetään 90-luvulla valmistunutta Benziä haastavampana.

Kenttä on myös mäkisempi, mutta varsin hyvin käveltävissäkin, kuten Anssi Kukkosen esimerkki kertoo.

”Pelaajat nostivat peukkua kentän kunnolle heitä haastatellessani. Toivomme ja uskomme, että alkava kausi on pelaajamäärän osalta vilkas,  ja palaute erinomaista, kuten edellisenäkin vuonna”, raportoi toimitusjohtaja Antti Ahti perjantain tunnelmia.

Keväällä viikonloput ovat sesonkia Åminnen kartanon maille rakennetuilla kentillä, viikolla on väljempää.

”Kysyntä ja varaustilanne esimerkiksi majoitusten osalta ovat lupaavan korkealla tasolla.”

Freamin upeat maisemat ja jylhät muodot tekevät kierroksen aikana vaikutuksen ensikertalaisten lisäksi myös vakipelaajiin

Freamin upeat maisemat ja jylhät muodot tekevät kierroksen aikana vaikutuksen ensikertalaisten lisäksi myös vakipelaajiin

Teemu Tyry

Pääkaupunkiseudun kentistä avoinna olevista lähes kaikki ovat etenkin viikonloppuisin täyteen bookattuja. 

Nordcenterissa tilanne on sen sijainnin johdosta vieraspelaajan kannalta parempi.

”Viikonloppuisinkin mahtuu etenkin iltapäivältä tiiamaan, joten varaustilanteita kannattaa seurata ja suunnitelmia sekä varauksi tehdä ajoissa”,  Ahti evästää.

Nordcenterissa on edelliskauden jälkeen ruopattu vesiesteitä,  sekä uusittu kaikki vapuksi avautuvan Benzin bunkkerit.
Kun koronatilanne helpottaa, Nordcenterissa päästään testaamaan kartanon ravintolan uutta ilmettä sisustuksen osalta..

”Vuonna 1570 ensimmäiseen vaiheeseen rakennetun päärakennuksen alkuperäistä henkeä ja värimaailmaa on korostettu nykymodernillla tavalla. Erikoisuus liittyy pöytälevyihin, jotka on muotoiltu ja viimeistelty Fiskars Villagen alueella kasvavista jalavista. Uskon, että ne tulevat herättämään positiivista huomiota”, Ahti arvelee.

Golfopetuksesta Nordcenterissa vastaa tästä kaudesta eteenpäin Minni & Roope Golf School. Vastuuvalmentajana Nordcenterissa toimii Harri Murtonen

Uuden harrastemuodon tuovat kaksi padel-kenttää, jotka täydentävät tennniksen, kuntosalin, vierasvenesataman, sekä klubitalon biljardipöytien tarjoamia vapaa-ajan vieton vaihtoehtoja.

”Huippukuntoiset kentät ja palveluiden korkea taso ovat ensisijaiset asiakaslupauksemme. Tavoite on kasvattaa vieraspelaajien määrää, rohkaista heitä yhdistämään matkaan myös yöpyminen sekä tutustuminen kansainvälistä tunnustustakin saaneeseen Fiskars Villageen.”

Nordcenterin Benz on kahdesta kentästä suositumpi, vaihteleva ja laadukas kokonaisuus kaikentasoisille

Nordcenterin Benz on kahdesta kentästä suositumpi, vaihteleva ja laadukas kokonaisuus kaikentasoisille

Teemu Tyry

Ahti toistaa usein käyttämänsä viestin pääkaupunkiseudulla asuville.

”Nordcenter on etenkin touko-kesäkuussa mitä mainioin kohde myös viikolla. Matkaan menee hivenen enemmän aikaa, mutta ruuhkattomilla kentillä peli etenee. Elämys vierailusta Nordenteriin jättää positiivisen muistijäljen”, Antti Ahti markkinoi.

Nordcenter

..

Etsi luettavaa