Hyppää sisältöön

Näin kävi caddien ja pelaajan jäsentenvälisessä PGA Tour -kisan avauskierroksella

Normaalissa tilanteessa Alex Gaugertin tehtävänä on auttaa Erik van Rooyenia menestymään. Tällä viikolla hän pelaa pomoaan vastaan PGA Tourin kisassa. KUVA: GETTY IMAGES

Alex Gaugertista ei ollut vastusta Erik van Rooyenilla kisatilanteessa, vaikka hupipeleissä caddie päihittää usein pomonsa.

PGA Tourilla sattui tällä viikolla hyvin erikoinen tilanne, kun normaalisti Erik van Rooyenin caddiena työskentelevä Alex Gaugert selvitti tiensä maanantaikarsinnasta 3M Openiin.

Tämä johti siihen, että eteläafrikkalainen van Rooyen joutui etsimään itselleen nopealla aikataululla uuden caddien.

Kiertue osoitti vielä hyvää pelisilmää laittamalla kaksikon pelaamaan kaksi ensimmäistä kierrosta samassa ryhmässä. Ennen kilpailua tehdyssä kaverusten haastattelussa van Rooyen kertoi, että hän on voittanut Gaugertin kentällä vain kerran viimeisen vuoden aikana.

”En muista milloin olisi viimeksi hävinnyt”, Gaugert täydensi.

Hieman kesken jääneen avauskierroksen perusteella voisi kuitenkin sanoa, että Gaugertin ei kannattaisi jättää päivätöitään caddiena. Gaugert, joka on van Rooyenin pelikaveri yliopistoajoita ei onnistunut toistamaan maanantaikarsinnan suoritustaan, vaan pelasi itsensä todennäköisesti ulos kilpailun jatkokierroksilta.

Gaugert ehti pelata torstaina 16 reikää, ja hän pelasi ne yhteensä kuusi yli parin. Tämä riittää jaettuun 151:een sijaan 156 pelaajan joukossa.

Sen sijaan van Rooyenin pelissä ei caddien vaihtuminen juurikaan näkynyt. Hän on tuloksessa kaksi alle, kun kaksi reikää on vielä pelaamatta.

3M Openia johtaa tuloksella kahdeksan alle yhdysvaltalainen Lee Hodges. Eroa neljään toista sijaa jakavaan pelaajaan on kuitenkin vain lyönti.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa