Hyppää sisältöön

Muistatko tämän lyönnin tuoreelta ET-voittajalta – katso video kaikkien aikojen onnekkaimmasta soketista

Joachim B. Hansen on pelannut European Tourilla yhteensä kuusi kautta kahdessa eri erässä.

Tasan kaksi vuotta sitten Joachim B. Hansen epäonnistui onnekkaasti Etelä-Afrikassa.

Tanskan Joachim B. Hansen voitti toissa päivänä uransa toisen European Tourin osakilpailun. Hän vei nimiinsä Dubai Championshipin lyönnin turvin ja nousi torstaina käynnistyvään European Tourin finaaliin.

Hän on kiertueen rankingissa 43:ntena ennen kauden päätöstä. Kolmen viime kauden aikana Hansen on vakiinnuttanut paikkansa kiertueen vakiokasvona, sillä hän sijoittui sekä 2019 että 2020 rankingissa 50 parhaan joukkoon.

Ensimmäisen voittonsa hän otti vuotta aiemmin Etelä-Afrikassa vietyään nimiinsä Joburg Openin.

Tänään päivälleen kaksi vuotta sitten Hansen oli melkoisessa vauhdissa silloin Rolex Seriesiin kuuluneessa Nedbank Golf Challengessa. Ennen kolmannen kierroksen viimeistä reikää hän oli tukevasti kärkikymmenikössä.

Päätösreiällä (par 4) Hansenin kakkonen meni bunkkeriin, ei mitenkään vaikeaan paikkaan. Hansenin löi kuitenkin tilanteessa soketin.

Mutta ei hätiä mitiä: pallo kimposi bunkkerin penkasta viheriölle ja lähti rullimaan kohti reikää. Se kuitenkin pysähtyi 30–40 senttiä liian aikaisin.

Hansen puisteli päätään ja yleisö räjähti suosionosoituksiin.  ”Yleisö hurraa, koska he voivat samaistua tilanteeseen”, selostaja totesi.

Hansen sijoittui lopulta kisassa jaetulle 17. sijalle pelattuaan päätöspäivän heikoisti. Hän lopetti kilpailuun ikävään tuplabogiin eli aivan eri tunnelmiin kuin edellisenä päivänä, jolloin hän oli lyönyt samalla reiällä yhden kenties aikojen onnekkaimmista soketeista.

Mainos: Ilmoittaudu GoGolfin suosituille talvikursseille pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella.

Etsi luettavaa