Hyppää sisältöön

Messuarvonnan voittajaa odottaa melkoinen golfin runsauden sarvi – palkinnon arvo jopa 13 000 euroa

Yksi onnekas voittaa tällä viikolla Golfmessut-arvonnassa palkinnon, jonka arvo on jopa yli 13 000 euroa.

GoExpo Golf 2021 järjestetään tänä vuonna verkossa virtuaalimessuina tänä viikonloppuna.

Messujen yhteydessä järjestetään Golfmessut-arvonta, jonka palkinto tai oikeastaan palkinnot ovat suorastaan päätä huimaavat. Yksi onnekas nimittäin voittaa arvonnassa jopa yli 13 000 euron palkinnon, joka pitää sisällään suoranaisen golfarin runsauden sarven.

Ensinnäkin onnekkaalle voittajalle fitataan koko setti uusiksi, ja hän saa valikoida Golf Skyn valikoimasta itselleen myös uuden bägin. Päävoittoon kuuluu luonnollisesti myös pallot koko kaudeksi ja vapaavalintaiset golfkengät.

Kolme golfasukokonaisuutta takaavat sen, että voittaja pääsee tyylikkäänä kentälle – tai oikeastaan kentille, sillä pääpalkinto sisältää myös GoGolf Play -pelioikeuden avecin kera. Play-pakettiin kuuluvat Kurk Golfin, Hills by GoGolfin, Isosaaren sekä Hirvensalon Golfin pelioikeudet seurajäsenyyttä unohtumatta.

Mikäli peli ei kulje, voittaja pääsee harjoittelemaan ilmaiseksi Play-pakettiin kuuluvien kenttien rangeilla sekä tietysti GoGolf Rangeilla Espoon Leppävaarassa ja Vantaan Megarange Airportissa. 

Jos taas jalka ei meinaa nousta, arvonnan voittaja voi napata kierroksille mukaan golfauton veloituksetta Kurk Golfissa ja Hills by GoGolfissa.

Kun kausi – ja koronaepidemia – on ohi, voittaja voi ruveta varailemaan pelimatkaa Espanjassa sijaitsevaan La Sellaan. Tämän palkinnon tarjoaa yhteistyökumppanimme Golf Plaisir.

Alkaako jo hengästyttää? Meitä ainakin, joten ennen kuin menet osallistumaan Messuarvontaan täältä, kertaa vielä alta, mitä kaikkea päävoittoon kuuluu:

  • Vapaavalintainen fittaus Golf Skyn valikoimasta (14 mailaa + bägi)
  • Golfpallot vuodeksi (12 tusinaa)
  • Vapaavalintaiset kengät
  • Kolme asukokonaisuutta
  • GoGolf Play + avec -pelioikeus tai green fee -lahjakortti
  • Unelmiesi golfmatka La Sellaan by Golf Plaisir
  • Kurkin tai Hillsin Kingi-jäsenyys
  • GoGolf Training -paketti
  • Golfauto käytettävissä Kurk/Hills

Onnea arvontaan, joka suoritetaan suorassa Facebook-lähetyksessä sunnuntaina klo 15.

Golfmessut-kuukausi huipentuu 26.–28.3. pidettäviin virtuaalimessuihin, joista luet lisää täältä. Tutustu myös GoGolfin huikeisiin messutarjouksiin, jotka ovat voimassa 28.3. klo 23.59 saakka.

Etsi luettavaa