Hyppää sisältöön

Meri-Teijo Golfin toimitusjohtaja irtisanoutui

Meri-Teijo Golfin kenttä on tullut tunnetuksi pitkästä kaudestaan

Toimitusjohtaja Petteri Patjas ilmoitti tiistaina seuran jäsenille menneessä uutiskirjeessä irtisanoutuvansa toimestaaan luottamuspulan vuoksi. Patjas aloitti työnsä Meri-Teijossa huhtikuun alussa 2019.

Meri-Teijo Golfissa kuhisee. Ainakin sen perusteella, millä tavalla kolme kuukautta Oy:n toimitusjohtajana työskennellyt Petteri Patjas ilmoitti irtisanoutumisestaaan uutiskirjeessä.

Patjas perusteli päätöstään luottamuspulalla MTG Oy:n hallituksen puheenjohtajan  Tommy Skogsterin kanssa.

Petteri Patjas asuu Salossa ja on Meri-Teijo Golfin jäsen

Petteri Patjas asuu Salossa ja on Meri-Teijo Golfin jäsen

”Olen tänään irtisanoutunut Meri-Teijo Golf Oy:n toimitusjohtajan työstä. Yhteistyö ja kommunikaatio Meri-Teijo Golf Oy:n hallituksen puheenjohtajan kanssa on ajautunut omalta puoleltani täydelliseen luottamuspulaan, enkä katso voivani jatkaa toimitusjohtajan tehtävässä.

Sopimuksessani on toki irtisanomisaika, mutta jätän Oy:n hallituksen päätettäväksi mikä on työvelvoitteeni jatkossa”, Patjas kirjoitti  tiistaina lähetetyssä uutiskirjeessä jäsenille ja muille sen tilanneille.

Pelaajamäärät kasvussa, kenttä kunnossa

Hallituksen puheenjohtaja Tommy Skogster vastasi  GoGolfin puheluun pian golfkierroksensa jälkeen.

”Petteri Patjaksen lähtö on valitettava tapahtuma. On turha kommentoida asiaa tässä vaiheessa muuten, sillä sain tiedon irtisanoutumisesta vasta hetki sitten. Toiminta jatkuu luonnollisesti entisellään. Meilä on osaava ja motivoitunut henkilökunta, jonka varaan voimme laskea”, Skogster kertoi.

Meri-Teijossa kenttä avattiin edellivuoteen verrattuna kolme viikkoa aiemmin.

”Tästäkin johtuen pelaajamäärämme ovat edelliskautta parempia ja etenkin viheriöt hyvässä kunnossa. Lomakausi on parasta sesonkiamme, joten toivomme hyviä kelejä”, Skogster kiteytti sanomansa.

Skogsterin jälkeen tavoitettu Patjas oli hallituksen puheenjohtajan kanssa täysin samoilla linjoilla pelaajamääristä ja taloudellisesta kehityksestä.

”Viimeisten lukujen mukaan olemme noin 10 prosenttia edellisvuotta edellä pelaajamäärissä. Taloudellisesti ja toiminnallisesti viisarit ovat kohdallaan, palaute pelaajien ja vieraiden osalta on ollut mielestäni erittäin hyvää”, Patjas kertoi.

Toimitusjohtaja on kuitenkin päättänyt lähteä.

Meri-Teijossa on toimituksen  käsityksen mukaaan perimmäisenä ongelmana erilainen näkemys roolijaosta toimitusjohtajan ja hallituksen välillä sekä henkilökemioiden toimimattomuudesta.

 

Etsi luettavaa