Hyppää sisältöön

Mallorcalainen aikamatka: Pula Golf

Pula Golf sijaitsee yhdellä Mallorcan saaren kauniimmista paikoista. Pula Golf on mukana Destinations Tourilla ja jokaisesta tapahtumasta voit voittaa golf- ja majoituspaketin tänne.

Pula Golf Resort sijaitsee Mallorcan saarella, Espanjassa. Sanotaan, että matkustaminen Pula Golfiin on kuin matkustaisi ajassa taaksepäin, mutta kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Hotellin ja klubitalon nykyiset tilat sijaitsevat 1500-luvulta peräisin olevassa majatalossa, jossa vieraat otetaan vastaan mallorcalaisella vieraanvaraisuudella.

Lähistöltä löytyy upeita hiekkarantoja, kuten kolmen kilometrin päästä sijaitseva Port Verdin ranta. Pula Golf sopii erityisesti yksilöllisyyttä arvostavalle golfarille, joka pitää siitä, että kaikki tarvittava on lähellä. Klubitalona toimivasta päärakennuksesta löytyy ravintola, baari ja spa-osasto palveluineen.

Läheinen Cala Millorin kylä sijaitsee yhdellä saaren hienoimmista rannoista. Sen rantakaduilta löytyy useita ravintoloita, kauppoja ja kahviloita. Markkinahumuun pääsee parhaiten perjantaisin aivan Muntanya de Calicant -vuoren juurella sijaitsevan Son Serveran kylässä. Korkeampisykkeistä kaupunkielämää ja laajempia ostosmahdollisuuksia etsivien kannattaa suunnata vajaan tunnin päässä sijaitsevaan pääkaupunki Palmaan.  

Luonnonkauniille Mallorcalle matkailijoita houkuttelevat myös saaren erinomaiset patikointi- ja pyöräilymahdollisuudet. Mallorcan varsinainen matkailukausi kestää huhtikuusta lokakuuhun.


Ilmoittaudu mukaan Destinations Tourille!

Jokainen tapahtuma on mahdollisuus voittaa golf- ja majoituspaketti Pula Golfiin. 

Lue lisää


Pelaa rajatonta golfia Pula Golfissa ja saaren hienoin kenttä Alcanada!

Golfresepti järjestää pelimatkan Pula Golfiin syksyllä 7.-14.10. 

Matkaan sisältyy:

  • Norwegianin suorat reittilennot Majoitus Pula Golf Resortin sviiteissä
  • Päivittäinen aamiainen
  • Tervetulo- ja päätöspäivällinen (ei sis. juomia)
  • Rajaton golf Pula Golfissa
  • Rangepallot Pula Golfissa
  • 1 x green fee Alcanada Golf
  • Kuljetukset kohteessa
  • Pekkis Allisen matkanjohtajan palvelut

Hinta 1635 €

Lue lisää


 

Etsi luettavaa