Hyppää sisältöön

Maaseutupalatsi Puolassa: Sobienie Królewskie

Sobienie Królewskie sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa lähellä Varsovaa.

Sobienie Królewskie Golf & Country Club sijaitsee 30 kilometrin päässä Varsovan keskustasta. Resortin golfkenttä ja sen 1800-luvulla palatsiksi rakennettu hotelli on ainutlaatuinen kokonaisuus Varsovassa, ja se laajenee edelleen. Kenttä sopii erinomaisesti sekä kokeneille että aloitteleville pelaajille, sillä väyliltä löytyy jopa kuusi eri tiipaikkaa, joista pelaaja voi valita itselleen sopivimman.

Vuonna 2010 avatun Sobienie Królewskien kentän on suunnitellut englantilainen Ford Golf Design Group. Suunnittelijat ovat tuoneet skotlantilaisen links-hengen keskelle Masovian maaseutua. Aaltoilevan kentän korkeat karheikot sekä sen viisi isoa vesiestettä ja laajat hiekkaesteet tarjoavat kiinnostavan pelikokonaisuuden. Kentän yhteydessä on myös 19 katettua lyöntipaikkaa, lähipeliviheriöitä ja par 3 -kenttä.

Sobienie Królewskien hotelli sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa Masovian Landscape Parkin laidalla. Puisto on suojeltua aluetta ja se tarjoaa miellyttävän pakopaikan rauhaa etsiville. Golfin lisäksi hotellin asiakkaiden on mahdollista nauttia tasokkaan ravintolan antimista, erilaisista aktiviteeteista ja spa-osaston palveluista.

 


GoGolf Destinations Tour

Sobienie Królewskie on mukana Destinations Tourilla kaudella 2018. Destinations Tourilla jokaisella reiällä esitellään aina uusi matkakohde ja mikä parasta: jokaisella reiällä voit voittaa golf- ja majoituspaketin tähän huikeaan kohteeseen. Unohda lyöntipeli, pistebogey, scramble ja muut perinteiset pelimuodot, sillä kesän siisteimmissä golftapahtumissa jokaisella reiällä pelataan omaa erikoiskilpailuaan. Näitä kisoja ei kannata jättää väliin mistään hinnasta. 

LUE LISÄÄ


Golfreseptin kesän Stay & Play -paketit Puolaan

Matkaan sisältyy

  • Majoitus 3 vrk, 2 hengen huoneessa
  • Aamiaiset
  • Rajattomasti golfia
  • Kaksi illallista
  • Lentokenttäkuljetukset Varsovan lentokentältä

Hinta 312 €.

Lue lisää

Etsi luettavaa