Hyppää sisältöön

Lomaile Kisakallion urheiluopiston sykkeessä luonnon helmassa huippukenttien naapurissa!

GoGolfin ja Kisakallion Black Week -paketit ovat myynnissä rajoitetun ajan.

GoGolfin Black Friday -viikko on alkanut. Luvassa on huimia golftarjouksia, kuten GoGolfin ja Kisakallion Urheiluopiston yhteinen peli- ja majoituspaketti.

Ensi kesän golflomaa ajatellen kannattaa toimia ajoissa ja napata kiinni yhteen GoGolfin superuutuuksista ja varata Kisakallion ja GoGolfin yhteinen golf- ja majoituspaketti, joka pitää sisällään yöpymisen lisäksi green feet Kurk Golfiin Kirkkonummella ja Hills By GoGolfiin Vihdissä.

Paketteja on kaksi, yksi pariskunnille ja toinen kaveriporukoille.

Kisakallio sijaitsee Lohjalla, sopivasti hienojen golfkenttien välimaastossa ja kentille on Kisakalliosta noin puolen tunnin ajomatka. Golfin ohella esimerkiksi urheiluopiston Padel- ja tenniskentät, Karnaisten korven luontopolut ja Lohjanjärvi tarjoavat elämykselliset ja monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet golflomasi oheen.

Luonnonläheinen Kisakallion Urheiluopisto tunnetaan mm. Susijengin kotipesänä mutta ennenkaikkea kansainvälisen tason valmennus- ja koulutuskeskuksena sekä laadukkaiden yrityksille tarjottavien kokous- ja liikuntatapahtumien ammattilaisena.

Varaa joko kahden hengen huoneistohotelli Katajarinne yhden yön golflomalle tai hulppea kahdeksan hengen villa Lohjanjärven näkymillä kolmen päivän golfturnausta varten. 

Katajanrinteen kahden hengen huono.

Katajanrinteen kahden hengen huono.

Kisakallion Urheiluopisto

Kisakallion Villa-alue edustaa laadukasta, nykyaikaista arkkitehtuuria keskellä silmiähivelevää luontoa. Tule ja ylläty!

• Yhden vuorokauden golfpaketti kahdelle sisältää majoituksen Kisakallion huoneistohotellissa, aamiaisen sekä green feet Hills By GoGolfiin ja Kurk Golfiin. Paketin hinta on 189 € (norm. 300 €).  Tarjous on voimassa 28.6.–15.8. välisenä aikana sunnuntaista torstaihin (saapumispäivä). Osta tästä.

• Kaveriporukat voivat valita myös kahden vuorokauden Villa-loman kahdeksalle. Black Friday -kampanjan aikaan hinta 1095 € (norm. 2 080 €). Tämä paketti on niin ikään voimassa 28.6.–15.8. välisenä aikana maanantaista keskiviikkoon saapuville varauksille. Osta tästä.

Hills by GoGolf

Hill Side Golfin Valley on avattu kesägriineille. Kuvassa Hill-kentän 11. reikä.

Hill Side Golfin Valley on avattu kesägriineille. Kuvassa Hill-kentän 11. reikä.

Lassi Pekka Tilander

Hillsissä on kaksi upeaa 18. reiän kenttää ja viiden reiän par 3 -kenttä.

Hill Course on kaunis kenttä, jonka ylängöiltä avautuvat upeat näkymät suojeltuun uusmaalaiseen kansallismaisemaan.

Valley Course on haasteellinen ja monimuotoinen 18 reiän kansainvälisen tason kilpakenttä, joka haastaa kaikentasoiset pelaajat.

Piccolo haastaa kokeneemmat pelaajat lähipelissä ja lajiin tutustuville 40-70 metriset väylät antavat hyvän väliportaan ennen pitkälle kentälle siirtymistä.

Kurk Golf

Kurkin terassilta voi seurata muiden suorituksia viheriöltä.

Kurkin terassilta voi seurata muiden suorituksia viheriöltä.

Anssi Hypén

Lake & Valley -yhdistelmä (18 reikää) on monipuolinen sekoitus kaunista puistokenttää ja mieleenpainuvaa mäkimaastoista metsäkenttää, joka yllättää sopivasti haasteillaan ja hurmaa vaihtelevuudellaan.

Hill on vaihteleva yhdeksän reiän kenttä, jonka tilavilla väylillä viihtyvät niin vasta-alkajata kuin kokeneemmatkin pelaajat.

Etsi luettavaa