Hyppää sisältöön

Lisää herkkuja GoGolf-jäsenille – Äkkilähtötarjoukset kentille julkaistaan joka tiistai

GoGolfin äkkilöhtödiilit ovat GoGolf-jäsenille tarkoitettuja huippuhintaisia

GoGolf-jäsenyys sisältää jo entuudestaan laajan tarjonnan etuja golfareille ympäri Suomen. Tästä viikosta eteenpäin gogolffareille on tarjolla lisää herkkuja kun joka tiistai ilmestyvät äkkilähtötarjoukset tuodaan jäsenten tarjottimelle.

GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golfpalveluja pelaajille. Haluamme tarjota parasta mahdollista golfia, oli kyse sitten golfmatkoista, tapahtumista tai peruskesäpäivästä golfkentällä. 

Äkkilähtötarjoukset lisäävät entisestään tarjontaa golfarille, joka bongaa mielellään uusia kenttiä ja käy vieraissa jopa viikoittain. GoGolfin äkkilähtödiilit ovat GoGolf-jäsenille tarkoitettuja huippuhintaisia, aikarajoitettuja green fee -tuotteita.

Äkkilähtötarjoukset toteutetaan yhdessä GoGolfin yhteistyökenttien kanssa. Ensimmäisellä viikolla mukana on yhdeksän green fee -tarjousta sekä viiden tähden äkkilähtö Tallinnaan. Äkkilähdöt julkaistaan joka viikon tiistaina.

Ensimmäisen viikon äkkilähdöistä löydät mm. seuraavat diilit:

Kaikki äkkilähtötarjoukset löydät täältä!

Äkkilähtötarjoukset ovat vain GoGolf-jäsenten hyödynnettävissä (jos paketti sisältää green feen kahdelle, riittää että diilin ostaja on jäsen). Jäseneksi voit liittyä täältä.

GoGolf-jäsenyyden hinta on 25 € ja saat sillä mm. Fennian hole-in-one-vakuutuksen, Guide- & äkkilähtö- green fee -edut, GoGolf-lehden kotiin kannettuna sekä paljon muuta! 

Etsi luettavaa