Hyppää sisältöön

Linna Golf: Huippuluokan kenttä ja yksilöllinen palvelu ovat aina arvossaan

Linna Golf ja Vanajanlinna tarjoavat täydelliset olosuhteet lyhyeen ja rentouttavaan minilomaan.

Linna Golfissa hiotaan kenttää ja palvelukonseptia entistä paremmiksi sekä valmistaudutaan golfmatkailun kannalta ennätykselliseen kauteen.

Vanajanlinnassa on Suomen paras kenttä ja paras palvelu. Kunnoltaankin Linna Golf oli ykkönen kauden 2019 päätteeksi laaditussa kotimaisessa kenttärankingissa.

“Laadukas palvelu on  sitä, että asiakkaiden tarpeita sekä toiveita kuunnellaan, ne toteutetaan yhdessä sovitulla tavalla ylittäen odotukset”, määrittelee Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Merkittävän meriitin golfkeskus sai myös 2020 Pelaaja ensin -kyselyssä. Linna Golfin osakkaat ja jäsenet olivat tutkimukseen osallistuneista kentistä tyytyväisimpiä omaan golfkeskukseensa.

“Nämä tunnustukset ovat meille työnohjaimia. Ne muistuttavat ja motivoivat palvelulupauksen toteuttamisesta, jonka kohtaamme päivittäin pienimpienkin haasteiden ja yksityiskohtien edessä.”

Tapahtumia ja kaveriporukoita

Koronavuosi 2020 opetti ja sopeutti golfkenttiä ja asiakkaita uusiin käytäntöihin pelaamisen ja etenkin tapahtumien järjestämisen osalta.

“Golfala sai rakennettua nuotit vastuulliselle golfaamiselle. Se oli ratkaiseva saavutus lajille. Pyörät pysyivät liikkeessä. Tämä on valtava voimavara tulevalle kaudelle”, Honkalehto iloitsee.

Linna Golfissa yritystapahtumien, yhteisöjen ja kaveriporukoiden vierailuissa elämyksellisyys nousee merkittäväksi arvoksi. Linna Golf luo puitteet ja organisoi kisat.

“Edelliseltä kaudelta meillä on taitoa ja kokemusta rakentaa turvalliset toimintamallit”, muistuttaa asiakkuuspäällikkö Karri Koivu.

Golfia ja muita aktiviteetteja

Kjell Paul

Linna Golf on vieraspelaajien lukumäärällä mitattuna Suomen bongatuin kenttä. 

Merkittävä osa yhdistää pelaamiseen yöpymisen Vanajanlinnan eleganteissa hotellihuoneissa, golfkentän ylellisissä suiteissa tai kentän alueeella sijaitsevissa huoneistoissa.

”Heinäkuu ja syyskuun toinen puolisko ovat ajankohtia, joista löytyy vielä parhaiten ajankohtia ryhmien ja kaveriporukoiden tapahtumiin yhdistettynä majoituksella”, Koivu sanoo.

”Uskomme kotimaan golfmatkailuboomin jatkumiseen ja olemme valmistautuneet vastaamaan siihen. Golfin lisäksi ulkoilumaastot, kuntosali ja day spa ovat suositeltavia ajanvietteitä. Päiväksi tai vaikkapa pariksi tunniksi voi vuokrata polkupyörää, fatbikea, sup-lautaa tai kanoottia.”

Juonikkaat ja huippukuntoiset griinit

Elämyssarjaan menee Vanajanlinnan tyylikäs rantasauna, jälkipelit ja Katumajärveen pulahtaminen ilta-auringossa ennen illallista. 

Linna Golfissa golfarit on totutettu priimaan tuotteeseen kunnon osalta. Tulevalla kaudella uusitaan kymmenen bunkkeria yksi kerrallaan.


Linna Golfin messutarjoukset

Säästä euroja ja osta kesän green feet Linna Golfiin tällä viikolla:


Viheriöiden huippukunto ja tasalaatuisuus ovat Linna Golfin valttikortti.  

Niiden pintojen nopeus ja juonikkuus mittaavat taitoa reilulla, mutta vaativalla tavalla.

Suositeltavaa on varata aikaa maan parhaalla harjoitusviheriöllä treenaamiseen tai kisailuun kierroksen yhteydessä.

Ruokalistat laitettiin uusiksi

Linna Golfin klubiravintolan lisäksi Vanajanlinnan päärakennuksessa on arvokkuutta henkivä ravintola, jonka ruokalistaa on uusittu viime aikojen keittiömestarin vaihtumisen myötä.

Linna Golfin klubiravintolan lisäksi Vanajanlinnan päärakennuksessa on arvokkuutta henkivä ravintola, jonka ruokalistaa on uusittu viime aikojen keittiömestarin vaihtumisen myötä.

Vanajanlinna

Vanajanlinna Groupin keittiötoimen johtajana aloitti kesällä 2020 Kasper Mäkinen

Hänen vastuullaan ovat Vanajanlinnan sekä Linna Golfin kentän ravintolat.

Mäkisen edeltäjä Mika Jokela saavutti golfravintolalle ykköstiloja ja kärkisijoituksia kenttärankingissa sekä mainetta sanavalmiina julkkiskokkina mediassa.

”Golfklubin ruokafilosofiaa rakennan loppuun asti mietittyjen kokonaisuuksien pohjalle turhia hienostelematta”, Mäkinen kertoo.

”Listalta löytyvät perinteiset suosikkituotteet, kuten burger ja club sandwich käsin tehtyjen ranskalaisten kera. Á la carte -listalle tulee luonnollisesti myös modernia lohikeittoa sekä lämmintä saaristolaisleipää.”

Mäkinen panostaa myös kasvis -ja vegaanivaihtoehtojen tarjoamiseen.

”Juomapuolta muokkaamme lisäämällä pientuottajien oluiden osuutta sekä tuomalla viinivalikoimaan vivahteen uuden maailman viinien ympärille”, Kasper Mäkinen lupaa.

Hinta joustaa lähtöajan mukaan

Linna Golf on profiloitunut premium-luokan golfkeskukseksi vuoden 2005  avautumisestaan alkaen. Suomen ykköskentälläkin hinta joustaa.

”Dynaamisella ja portaittaisella hinnoittelulla huolehdimme ennen kaikkea hinta-laatusuhteen toteutumisesta. Näin pystymme muokkaamaan hinnoittelua sen hetkisen tarjoaman mukaan. Tämä on tärkeä osa palvelulupaustamme”, painottaa Karri Koivu. 

”Tyytyväisenä Linna Golfin pelimatkalta kotiin palaava golfari on päällimmäinen tavoitteemme. Palvelun korkea taso, aito asiakkaista välittäminen ihmisinä pientenkin haasteiden ja tarpeiden osalta ovat tässä tärkeitä palasia”, Esa Honkalehto muistuttaa lopuksi.

Golfmessut-kampanja on käynnissä vielä tämän viikon ajan 28.3. klo 23.59 saakka GoGolfin verkkokaupassa. Kaikki messutarjoukset löydät täältä.

Etsi luettavaa