Hyppää sisältöön

Laadukas talviharjoittelu ja opetustoiminta huomioitiin PGA Gaalassa – GoGolf Loungelle PGA Suomi -palkinto

Päävalmentaja Timo Karvinen kävi hakemassa GoGolf Lounge -konseptille myönnetyn PGA Suomi -palkinnon. Hänet valittiin myös Vuoden valmentajaksi vuonna 2020. Tämäkin palkinto jaettiin viime torstaina

Viime vuonna avattiin ensimmäinen GoGolf Lounge. Tänä vuonna konsepti palkittiin PGA Gaalassa.

PGA Suomi -palkinto myönnettiin tänä vuonna GoGolf Lounge -palvelukokonaisuudelle, jossa yhdistyvät laadukas talviharjoittelu ja opetustoiminta.

Ensimmäinen GoGolf Lounge avattiin Espooseen reilu vuosi sitten, toinen Nokialle viime kuussa.

Sisäharjoittelu on iso osa suomalaisten golfharrastusta kesäkauden lyhyydestä johtuen. GoGolf Lounget ovat uudenlaisia golfkeitaita eri tasoisille pelaajille.

PGA Gaalassa palkinnon kävi ottamassa vastaan GoGolfin päävalmentaja Timo Karvinen. Suomalaisten golfarien kiinnostus talviharjoittelua kohtaan on kasvanut viime vuosien aikana selvästi. Karvisen mukaan laadukkaita sisäharjoittelutiloja ja laadukasta opetustoimintaa tarjoamalla kasvavaa innostusta talviharjoittelua kohtaan on haluttu entisestään pönkittää.

”Jos muistan numeroita oikein, meillä on 1 200 ihmistä, jotka käyvät viikoittain harjoittelemassa talven aikana”, Karvinen sanoi PGA:n gaalassa.

GoGolfin talvikurssien sisällön ovat kehittäneet GoGolf-valmentajat  Karvisen johdolla.

”Olemme tuoneet valmennuksellista ja pitkäjänteistä otetta klubipelaajien valmennukseen. Meidän valmennusprosessimme kestää koko talven”, Karvinen muistutti.

PGA:n puheenjohtaja Tero Kumpulainen kertoi lisäksi gaalassa, että palkintoa myönnettäessä huomioitiin GoGolfin tekemä kokonaisvaltainen työ golfin eteen Suomessa.

Myös GoGolfin toimistolla palkinto otettiin vastaan suurella kiitollisuudella.

”Olemme erittäin otettuja, että meidän merkittävät investointimme golfareiden talviharjoitteluun huomioidaan myös toimialan sisällä”, GoGolf Groupin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki kiitteli.

”Olemme viimeisen vuoden aikana rakentaneet moderneja talviharjoittelukeskuksia Suomeen jo yli 6 000 m2. Ympärivuotinen golf vaatii Pohjoismaissa lämpimiä sisäharjoittelukeskuksia, ja me olemme tuoneet niihin laadun lisäksi myös viihteellisiä elementtejä.”

Espoon GoGolf Lounge sijaitsee Keran halleilla. Trackman-simulaattoreita tilassa on yhteensä 11. GoGolf Lounge Tampere sijaitsee Nokialla samassa yhteydessä kuin Golf Skyn liike.

Molemmissa paikoissa on tammikuussa alkamassa uusia valmennuskursseja eri tasoisille pelaajille.

Karviselle jaettiin tämänvuotisessa juhlassa myös Vuoden valmentaja -palkinto viime vuodelta, jolloin PGA Gaala jouduttiin perumaan koronatilanteen vuoksi. Hän haki pokkaamassa myös valmennettavansa Sami Välimäen puolesta Vuoden pelaaja -palkinnon niin ikään viime vuodelta. Välimäki oli estynyt osallistumaan tilaisuuteen.

GoGolf Lounge

Etsi luettavaa