Hyppää sisältöön

Traaginen turma: Kuusi yliopistogolfaria ja valmentaja kuolivat pikkubussin ja rekka-auton nokkakolarissa Teksasissa

Yliopistogolfarien hengen vaatineen kolarin syyt ovat surulista luettavaa KUVA: @Tatum Guinn

Ainakin yhdeksän henkilön hengen vaatinut nokkakolari tapahtui tiistai-iltana lähellä Teksasin ja New Mexicon osavaltioiden rajaa, kun University of the Southwestin joukkue oli palaamassa kilpailumatkalta.

Ranchland Hills Golf Clubilla pelattu joukkuekisa kilpailu päättyi New Mexicossa toimivan University of the Southwestin poikien että tyttöjen joukkueiden osalta tiistaina ennen keskiviikon finaalikierrosta.

Poika- ja tyttöjoukkueiden kymmenestä pelaajasta kahdeksan lähti joukkueen pikkubussilla yöksi kotiin ensimmäistä vuotta valmentajana toimineen 26-vuotiaan Tyler Jamesin johdolla.

Matka päättyi traagisesti Teksasin puolella sijaitsevan Anrewsin kaupungin lähistöllä. Vastaantulevalta kaistalta pikkubussin eteen ajautui rekka-auto. Nokkakolarin seurauksena molemmat autot syttyivät palamaan.

Onnettomuudessa menehtyi kahdeksasta kyydissä olleesta pelaajasta kuusi, näiden lisäksi valmentaja James sekä rekka-auton kuljettaja ja matkustaja.

Kaksi henkiin jäänyttä pelaajaa toimitettiin kriittisessä tilassa sairaalaan.

”Meillä ei vielä ole kaikkea oleellista tietoa onnettomuudesta. Olemme luonnollisesti järkyttyneitä ja surullisia opiskelijoidemme ja valmentajan kuolemasta”, yliopiston rehtori Quint Thurman kirjoitti tiedotteessa.

Finaalikierros kilpailussa jätettiin turman vuoksi luonnollisesti pelaamatta.

Tulostaululle jätettiin järkyttävästä onnettomuudesta muistuttamaan vain University of the Southwestin kaikkien kymmenen pelaajan nimet ja tulokset.

University of the Souhtwest on yksityinen, kristillinen yliopisto Hobbsin kaupungissa New Mexicon osavaltiossa.

Lähde: Golf.com

Etsi luettavaa