Hyppää sisältöön

Kultaranta Resort: Koko perhe lomallee, golfilla tai ilman

Kultaranta Resortin klubimiljöö on viihtyisä. Kenttä tarjoaa onnistumisen elämyksiä.

Kultaranta Resort tarjoaa mainion lomakohteen perheille, pariskunnille ja kaveriporukoille. Golfin lisäksi Kultaranta Resortissa ja Naantalissa riittää paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

KOTIMAAN MATKAILU on kovassa huudossa tänäkin kesänä. Lentokoneet pysyvät vielä osittain maassa. Aurinkorannikon paahtava hiekka, kimaltelevat aallot ja unohtumattomat seikkailut saavat odottaa myöhempiä aikoja. Tavallaan kurjaa, mutta toisaalta tilanne sisältää myös paljon hyvää. On aikaa katsoa ja kokea kotimaan hienoja mahdollisuuksia.

Kun valitaan lomakohdetta lapsiperheelle, nousee avaintekijöiksi muutamia asioita. Monipuolinen tekeminen lapsille, hyvät ravintolapalvelut ja jotain myös aikuisille. Tähän kaikkeen vastaa hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Kultaranta Resort Naantalissa.

Meren äärellä sijaitseva Kultaranta Resort on helppo saavuttaa myös veneellä. Tukevat ja riittävän isot laiturit toivottavat isommatkin veneet tervetulleeksi. Piipahdus Kultarannassa voi tuoda myös veneloman keskelle pienen hemmottelun tuulahduksen valmiiksi katetussa pöydässä.

Jos mielessä on golfin pelaaminen, ei saapumista kentälle voisi tehdä mielekkäämmin: laiturilla golfvarusteet siellä odottaviin kärryihin, lyhyt 600 metrin kävely klubille ja palloa ilmaan.

Kultaranta Resortissa löytyy tekemistä myös lapsiperheille. Lähellä sijaitsee myös Muumimaailma.

Kultaranta Resortissa löytyy tekemistä myös lapsiperheille. Lähellä sijaitsee myös Muumimaailma.

Kultaranta Resort

VAIKKA KULTARANTA RESORT sijaitsee golfkentän kupeessa, ei se tarkoita sitä, että pelaamassa pitää olla jatkuvasti. Tai välttämättä ollenkaan. Jos perheestä yksi tykkää lyödä palloa kuppiin, voi muu perhe olla sillä aikaa touhuamassa jotain aivan muuta. 

Jos golfkärpänen puraisee perhettä laajemminkin, on Kultarannassa helppo tutustua lajiin matalalla kynnyksellä. Monipuoliset harjoitusalueet ja kaikille avoin par 3 -monipelikenttä antavat tähän oivan mahdollisuuden. 

Ja jos palloa ei halua lyödä, voi kentällä vaikka heittää frisbeeta koriin tai potkia jalkapalloa reikään.

Sporttisen rupeaman jälkeen on hyvä suunnata pyyhkeet olalla meren rantaan. Turvallinen ja hyvin rajattu luonnonhiekkainen uimaranta takaa hyvät vesileikit isommillekin.

Rannasta on mahdollista lähteä myös melontaretkelle, vuokrata vene, sup-lauta tai vaikkapa vesijetti. Tekemisen puute ei pääse yllättämään. Eikä rannalla nälkä tai janokaan kiusaa. Siitä pitää huolen Bar Porho, joka sijaitsee uimarannalla. Bar Porhosta on myös vuokrattavissa saunatilat yksityiskäyttöön.

Jos tämän aktiivisuuden jälkeen virtaa on vielä koneessa, voi suunnata Kultaranta Kuru -luontopolulle, joka löytyy aivan uimarannan kupeesta. Retkikengät jalkaan, reppu selkään ja polulle. 

Kultaranta Resortin oma 80 hehtaarin alue tarjoaa kolme erilaista lyhyehköä reittiä, joista kaksi on merkitty helpoiksi ja yksi keskivaikeaksi. Reittien varrelta löytyy myös nuotiopaikka, jossa keskellä vehreän karua luontoa nokipannukahvit maistuvat varmasti. 

Kultaranta Resortilla on tarjolla myös opastettuja retkiä Kurun alueella.

Klubirakennuksesta on myös vuokrattavissa polkupyöriä ja sähköavusteisia fatbikeja, joilla tekee pidemmänkin retken ilman suurta tuskanhikeä.

Klubitalon naapurissa sijaitsevan Heineken Housen gourmet-pitsat maistuvat erityisen hyvältä golfkierroksen jälkeen.

Klubitalon naapurissa sijaitsevan Heineken Housen gourmet-pitsat maistuvat erityisen hyvältä golfkierroksen jälkeen.

Kultaranta Resort

KUN REISSUSSA lasten kanssa nälkä yllättää, pitää ratkaisun löytyä helposti ja nopeasti. Kultaranta Resortin laadukkaat ravintolapalvelut tarjoavat monipuolista syömistä pikaisesti tai pitkän kaavan mukaan. Oli sitten kyseessä pieni suolaisen nälkä, iso sudennälkä tai pelkästään karmiva jano, tyhjällä vatsalla ei tarvitse isojen tai pienten syöjien poistua paikalta.

Täyden palvelun lomaan kuuluvat myös hyvinvointipalvelut, joita tarjoaa Kultaranta Beauty ja Kultaranta Fysio. Jos niska on mennyt jumiin golfkierroksen aikana tai vesileikeissä rannalla, ei hierojalle tarvitse lähteä kauas. Luontopolun jumiin vetämät pohkeet avautuvat samalla kerralla.

Jos haluat vetää kunnon hien pintaan ryhmäliikuntatunnilla tai kuntosalilla, sekin onnistuu. Jälkihiki on parasta sen jälkeen hakea turkkilaisessa saunassa. Laaja palveluvalikoima ja laajat aukioloajat antavat mahdollisuuden nauttia myös omasta laatuajasta perheloman keskellä.

Puolisen kilometrin päässä Kultaranta Resortista löytyy hieno hiekkaranta sataman yhteydestä.

Puolisen kilometrin päässä Kultaranta Resortista löytyy hieno hiekkaranta sataman yhteydestä.

Kultaranta Resort

AIKAA KANNATTAA varata myös kävelyretkelle Naantalin vanhassa kaupungissa. Kymmenen minuutin ajomatkan päässä oleva idyllinen ja romanttinen kesäkaupunki vilkkaine satamineen luo aitoja matkailuelämyksiä, jotka jäävät mieleen.

Vanhat eriväriset puutalot kuiskivat historiaa. Rannassa istuskelu jäätelön kanssa veneitä tuijotellen tempaa hetkessä mukaansa. Samalla voi tarkistaa Kultarannan lipputangosta, onko itse tasavallan presidentti paikalla. Saattaapa häneen törmätäkin vaikka jäätelökioskin jonossa.

Kun puhutaan Naantalista, ei voi ohittaa Muumimaailmaa. Muumien pääkaupunkina tunnettu Naantali houkuttelee vuosittain tuhansia innokkaita pienempiä ja isompia Muumien ystäviä kaupunkiin. Muumit näkyvät ja kuuluvat koko kaupungissa. Jos perheessä Nuuskamuikkunen ja hattivatit ovat korkealla arvoasteikossa, voi Muumimaailmaa olla vaikea sivuuttaa to do-listalta.

Eikä kannatakaan. Tove Janssonin luomuksen pohjalta rakennettu alue tarjoaa nähtävää koko perheelle.

Aktiivinen loma helpossa, monipuolisessa ja laadukkaassa paketissa. Sitä kaikkea on Kultaranta Resort, koko perheelle. 

Hyödynnä Kultaranta Resortin diilit GoGolfin Shopista

Etsi luettavaa