Hyppää sisältöön

Kultaranta Resort – inspiroiva etätyöpiste kaikilla golfherkuilla

Jan Sederholmin suunnittelema kenttä tarjoaa pelaajille onnistumisen elämyksiä.

Maamme paras golfhotelli houkuttelee myös niitä golfareita, jotka pelaamisen lisäksi haluavat nauttia Naantalin sekä Turun saariston tarjoamista aktiviteeteista.

Kausi 2020 oli Kultaranta Resortissa varsinainen läpimurto etenkin golfin osalta. Kierroksia pelattiin yhteensä 38 500, ja määrä nousi 50 prosenttia aiempaa ennätystystä suuremmaksi. Kierroksista kolmasosa oli vieraiden pelaamia.

Jan Sederholmin suunnittelema kenttä on onnistunut esimerkki kokonaisuudesta, joka klassisen määritelmän mukaan soveltuu vähemmän pelanneille mutta haastaa ja palkitsee myös osaavaa golfaria.

Avauksissa ja lähestymissä on tilaa, silti etenkin viheriöillä ja niiden ympäristössä on mukavasti haasteita. Kultarantaa voidaan pitää tulosten osalta palkitsevana resort-kenttänä.

Vesiesteitä on muutamalla väylällä, pitkästä heinästä tai metsistä palloja ei tarvitse etsiä. Myös maisemallisesti meren kupeessa sijaitseva golfkeskus on kutsuva ja hapekas ja näköalat monipuolisia palveluja tarjoavalta klubitalolta kentälle ovat hulppeat. 

Ennätysmäärä yöpyjiä palkitussa resortissa

Kultarannan monet golf- ja majoitus -paketit toivat viime vuonna yöpyjiä resortiin ennätyksellisen määrän ympäri Suomen. Kauden päätteeksi Kultaranta Resort voitti World Golf Awardsin palkinnon Suomen parhaana golfhotellina. Valinta perustuu golfarien netissä antamiin vastauksiin.

“Tästä tunnustuksesta olemme luonnollisesti erittäin otettuja. Rima kuluttajien odotusten osalta nousee, mikä velvoittaa meitä kehittämään tuotetta. Majoituksen yhdistämiselle pelaamiseen on alkavalla kaudella suurta tilausta”, arvioi yleisen käsityksen mukaan myös Kultaranta Resortin myyntipäälikkö Timo Salo.

Etätöitä ja golfia

Kultaranta Resortilla on uusi ajankohtaan sopiva tuote, jossa yhdistyy etätyöt ja golf.

Kultaranta Resortilla on uusi ajankohtaan sopiva tuote, jossa yhdistyy etätyöt ja golf.

Kultaranta Resort

Kultaranta tuo kauden alusta markkinoille etätyötä tekeville suunnatun Workation & Golf -tuotteen. Viiden kierrosmäärältään rajoittamattoman pelipäivän ja neljän yön majoitus (ma–pe, 1 hh) Standard-tason huoneessa aamiaisineen sekä kuntosalin ja saunaosaston käyttö on kattavuutensa ja hinnan osalta (349 €) todella kiinnostavan oloinen. Tuote on saatavissa myös lyhyemmissä jaksoissa.

Volyymituote Kultarannassa on kahdelle hengelle yhden kierroksen pelit, majoituksen ja aamiaiset sisältävä paketti.

Vuonna 2020 lanseerattu Aura Golfin ja Kultaranta Resortin golf- ja majoitus -paketti oli menestys.

“Kahden kentän pelit yhdistettynä majoitukseen Kultarannassa tullee olemaan hitti alkavallakin kaudella.”

Samooja harjoittelee Kultarannassa

Golfbuumia Turun talousalueella lisäävät myös Aura Golfissa järjestettävä LET-kilpailu sekä Kultaranta Resortia edustavan Kalle Samoojan menestys European Tourilla jo kolmannella perättäisellä kaudella.

“Kalle harjoittelee Kultarannassa ja nostaa brändimme tunnettuutta Suomessa sekä ulkomailla. Koronaviruksen hellittäessä pääsemme jossain vaiheessa myös toteuttamaan yhdessä suunnittelemiamme ja Kallen isännöimiä tilaisuuksia Kultarannassa”, Salo availee yhteistyön muotoja.

Monipelikenttä – se on nimi, jota Kultarannassa yleisesti käytetään golfkeskuksen todella upeasta seitsemän reiän par 3 -kentästä. Väylien mitat ovat 56–108 metriä.

Etenkin viheriöiden muodot ja kunto kestävät mainiosti vertailun täysmittaisten kenttien kanssa.

“Tämän johdosta Kalle Samooja hioo nimenomaan siellä lähestymislyöntejään”, Timo Salo nostaa ässän hihastaan.

“Par 3 -kenttä on lyönyt itsensä läpi. Siellä näkee usein tilanteita, joissa perheet ja ryhmät liikuttavat samassa ryhmässä golfpallon lisäksi jalkapalloa sekä frisbeetä. Tällainen kehitys tuo golfkentille uusia harrastajia.”

Jäsenmäärä kaksinkertaistunut

Kultaranta Marina on viihtyisä palvelukokonaisuus veneilevälle golfarille. Satamasta on kävelymatka golfkentälle.

Kultaranta Marina on viihtyisä palvelukokonaisuus veneilevälle golfarille. Satamasta on kävelymatka golfkentälle.

Kultaranta Resort

Kultarannassa on tehty monia asioita hyvin, sillä viiden vuoden aikana jäsenmäärä (1 150) on kaksinkertaistunut.

“Erityisen iloisia olemme siitä, kuinka hyvässä tasapainossa omien pelaajien ja vieraiden aktiivisuus Kultarannassa on. Kaikille on voimassa sama varausoikeus 30 päivää ennen starttia. Vieraspelaajakin pystyy tekemään suunnitelmia loma-ajalle hyvissä ajoin.”

“Golfaavista asiakkaissamme on enenevässä määrin niitä pariskuntia, perheitä ja ryhmiä, jotka yhdistävät Naantalin matkaansa muita aktiviteettejä. Erittäin suosittuja ovat pyöräilijöille Saariston rengastie, merellä omalla tai vuokratulla aluksella veneily sekä muihin lähialueen palveluihin tutustuminen.”

Kultarantaan kohdistuvaa mielenkiintoa nostaa jo tulevalla kaudella resortiin rajoittuvalla alueella kesällä 2022 järjestettävät Asuntomessut.

Noin 20 hehtaarin kokoiselle Lounatuulen asuntomessalueelle on tulossa yhtiömuotoista asumista, vapaa-ajan asuntoja ja arviolta 20 pientaloa sekä venesatama noin 70 veneelle.

Kultaranta Resortin messutarjoukset

GoGolfin kaikki messutarjoukset löydät osoitteesta shop.gogolf.fi. Tarjoukset ovat voimassa 28.3. klo 23.59 saakka.

Etsi luettavaa