Hyppää sisältöön

Katse kohti talvea: GoGolfin uudet ryhmävalmennukset tarjoavat jokaiselle jotain

Timo Karvinen

GoGolf aloittaa marraskuussa uudet ryhmävalmennukset GoGolf Loungessa Kerassa ja Planmeca Golf Areenalla. Nosta pelisi uudelle tasolle huippuvalmentajien opissa.

Timo Karvisen, Antti Vaalaksen ja Marko Kummin uudet ryhmävalmennukset tulivat myyntiin pari viikkoa sitten. PGA-valmentajien ryhmätunnit ovat menneet kaupaksi kuin kuumille kiville, eikä enää ole jäljellä kuin tasan puolet noin 540 paikasta.

GoGolfin valmentajakolmikko kehitti mielenkiintoisen konseptin alkusyksyn aikana. Timo Karvinen kertoo nyt, mistä uusissa ryhmävalmennuksissa on kyse.

”Puhutaan täysin erilaisesta ryhmävalmennustuotteesta. Siinä jokaiselle osallistujalle luodaan oma kehityssuunnitelma, jota talven aikana noudatetaan”, Karvinen sanoo.


  • Mainos: Timo Karvisen, Antti Vaalaksen ja Marko Kummin talvikurssit GoGolf Loungessa ja Planmeca Arenalla. Ilmoittaudu osoitteessa golfvalmennus.fi

Tuotteeseen sisältyy yhteensä kymmenen opetuskertaa ja kaksi puolen tunnin yksityistuntia. Kun hintaan sisältyy myös paikkamaksu, valmennuksen hintaa (340–390 €) voi pitää kohtuullisena. Varsinkin kun ryhmävalmennukseen osallistuvat saavat merkittävän alennuksen GoGolf Loungen kuukausiveloitteisesta tuotteesta lyöntipaikoille ja lähipelialueelle.

Havainnekuva GoGolf Loungessa. Uudesta sisäharjoittelukeskuksesta tehdään viihtyisä treenipaikka.

Havainnekuva GoGolf Loungessa. Uudesta sisäharjoittelukeskuksesta tehdään viihtyisä treenipaikka.

GoGolf

Ryhmävalmennus toteutetaan kahden viikon välein, jolloin tuntien välissä on aikaa käydä harjoittelemassa omatoimisesti oman kehityssuunnitelman mukaisia asioita.

Kaksi yksityistuntia sisältyy hintaan

Ensimmäinen puoli tuntia kestävä yksäri pidetään ensimmäisen ja toisen ryhmävalmennuskerran välissä. Tällä tunnilla katsotaan jokaiselle oma päätavoite, jota lähdetään ensimmäisessä jatkossa lähdetään muuttamaan.

”Jokainen alkaa treenata yksityistunnilta saamiensa ohjeiden pohjalta omaa asiaansa paitsi ryhmätunneilla myös mielellään omalla ajallaan”, Karvinen näkee.

Karvisen mukaan tekniikkamuutoksen omaksuminen vaatii yleensä pelaajalta kymmenisen viikkoa. Muutoksen edellyttämät harjoitteet ja niissä käytettävä apuvälineet käydään ensimmäisellä yksityistunnilla läpi jokaisen osallistujan kanssa erikseen.

”Ryhmätunneilla jokaisen osallistujan svingi videoitaan ja katsotaan sen pohjalta, miten tekniikkamuutos etenee.”

Hiihtolomaan mennessä ensimmäinen tekniikkamuutos pitäisi olla jo tehtynä. Noin puolessavälissä pidetään toinen puolen tunnin yksäri, jossa katsotaan, miten harjoittelua on järkevintä jatkaa.

”Kaikille ei välttämättä edes tarvita toista tekniikkamuutosta, jolloin ryhmätreenien jälkimmäisessä jaksossa voidaan jo aloittaa valmistautuminen tulevaan pelikauteen”, Karvinen toteaa.

”Keväällä ohjelmaan tulee mukaan lähipeliä, draiveria ja mailanpään nopeutta.”

Ryhmiä tason mukaan

Ryhmät on jaettu tason ja teeman mukaan. Omat ryhmänsä löytyvät muun muassa uusille pelaajille, harrastajille, pariskunnille, junioreille ja naisille. Tavoitteellisesti golfiin suhtautuville löytyy myös oma valmennusryhmä: Pelaa underissa.

Kaikki kolme GoGolf-valmentajaa toteuttavat samaa konseptia.

”On rikkaus, että pelaajat voivat valita itselleen sopivan valmentajan, joista jokainen voi tuoda tekemiseen oman twistinsä”, Karvinen sanoo.

Suurin osa ryhmävalmennuksista toteutetaan marraskuussa Espoon Keraan avattavassa viihtyisässä GoGolf Loungessa, osa ryhmistä kokoontuu Vuosaaren Planmeca Golf Areenalla.

”Talvi on otollista aikaa tehdä tekniikkamuutoksia, koska pallon lento ei hallitse tekemistä, vaan siinä voi keskittyä uuden liikkeen kehittämiseen”, Karvinen muistuttaa.

Ryhmät alkavat kokoontua marraskuun puolivälin jälkeen ja päättyvät maalis-huhtikuussa. Tunteja järjestetään viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää ja ilmoittaudu: Golfvalmennus.fi

Etsi luettavaa